Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Fraude met zorgbriefjes te Genk - Update 2
19 september 2007
Allochtone dame vervalste op grote schaal gestolen doktersbriefjes.

Bezoekers website Morsum Magnificat :
Genk / Ternat 18 september 07.

Update 1: 21 sep 07 12:00u.
Ondertussen werd de dame onder aanhoudingsmandaat geplaatst en opgesloten in de gevangenis van Hasselt, de klassieke pers verzwijgt dat het om een dame (en haar familie van +/- 35 personen !) van Marokaanse afkomst gaat, mogen allochtonen niet in een slecht daglicht worden gesteld, is dat geen omgekeerde discriminatie ?  


20 sep 07 13:00u.
Wat we gisteren niet mochten publiceren (omdat de dame toen nog niet was opgepakt), is het feit dat de fraude over zo'n 200.000 euro gaat en de dame pas gisteren namiddag door de financiële sectie van de Hasseltse politie omstreeks 15.00u is opgepakt.  De fraude werd door een ganse Marokaanse familie van zo'n 35 personen meegespeeld.
De dertiger (A.S.) werkte al zeven jaar voor de Genkse Tandarts en had een geniaal fraudesysteem opgezet. Ze verschijnt vandaag 20 september 2007 voor de Onderzoeksrechter te Tongeren.

Parket Tongeren.
We vernemen, dat het Genkse stadsbestuur niet zou betrokken zijn, bij het Parket van Tongeren kon men deze morgen niets bevestigen, we informeren ons bij de financiële politie van Genk zegt de heer Colpin.
Het zou om een fraudegeval gaan, dat al enkele jaren aan de gang is en aanvankelijk goed in mekaar was gestoken, maar de geneesheer ontdekte in juli 2007 de fraude, het zou om zo'n tweehonderdduizend euro gaan. 


Meer in Morsum Magnificat 146.


Een dame van Marokkaanse afkomst zou van een Genkse geneesheer zorgbriefjes gestolen hebben en deze ten voordele van vrienden en familie vervalst hebben, de zaak wordt stil gehouden, maar deze redactie werd geïnformeerd.

R.I.Z.I.V.
Omdat de gestolen doktersbriefjes werden gecodeerd voor de duurste ingrepen, is het RIZIV het slachtoffer van deze grote fraudezaak, er werd klacht ingediend bij de Politie te Genk, maar het dossier werd tot op heden stil gehouden, toch heeft deze redactie het notitienummer van het PV kunnen bemachtigen.


Update 1:
Laatste update ( 21 september 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.