Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925687

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Unie Belgische radio Amateurs -UBA- onderwerp van strafklacht?-Update1
25 december 2021
Als het aan de top van de UBA rommelt, dan weet de voorzitter van niets.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.331.900
Redactie 24 december 2021 

Morsum Magnificat noteert in december meer dan 300.000 gratis -sic- paginabezoekers 

-- Update 1
OGP en zelfstandig ondernemer.
Claude van Pottelsberghe de la Potterie werd in de Staatsgazet van 20 oktober 2004 - KB 21/9/04- benoemd tot Officier van Gerechtelijke Politie -OGP-, die benoeming kadert in zijn job bij het BIPT/NCS waarbij hij zelf radioamateur zijnde, andere amateurs het flink lastig kan maken en dat heeft hij ook gedaan. Daarbuiten is Claude ook - en dat sinds  23 juli 1993 - een zelfstandig ondernemer - KBO 791 004 514 -. Zijn activiteiten situeren zich in elektrotechnische installatiewerken, ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, het is een priv bedrijf en dus geen verplichte neerlegging van de bedrijfsresultaten vereist. Het is ongelooflijk dat personeelsleden van het BIPT met een OGP bevoegdheid k nog een zelfstandig beroep mogen uitoefenen, hier weer iets op zijn Belgisch.

Vergunning als radioamateur of niet, dergelijke disproportionele peperdure constructies die voor de uitoefening van de hobby niet strikt noodzakelijk zijn, passen niet in dat landschap.

UBA.
Toen Claude als OGP ook nog eens voorzitter van de UBA  werd heeft Morsum Magnificat daarover vragen gesteld aan de betreffende minister, Claude heeft dan moeten kiezen voor de UBA of voor zijn OGP kaart, hij koos voor de UBA en leverde zijn kaart in.Passage uit de beslissing van de Raad van State die het beroep van Claude ON7TK in haar arrest heeft verworpen. Als ON7TK het bewijs heeft dat de masten vergund zijn, moet hij die ook tonen.

-- einde update 1
14:50 25/12/2021

We zijn nog maar goed en wel met ons onderzoek begonnen en na n telefoontje met vragen worden we al bedreigd dat we op straffe van een klacht wegens laster, niets daarover mogen publiceren! Het is in dit land al zo ver gekomen dat journalisten zelfs geen vrgen meer mogen stellen en dat nota bene terwijl een "jurist" betrokken is! Maar helaas voor die jurist, maakt hij geen enkele indruk met de SMS die daarover op onze GSM terechtkwam. Een medewerker bij de communicatie van de UBA is wel op de hoogte dat er "iets" aan de hand is, maar zou de ware toedracht niet kennen. In bepaalde secties van de UBA blijkt men ook te weten dat het aan de top rommelt, maar ook daar geen details. Onze bron die beweert het betreffende telefoongesprek van 24 december 2021 om 11:27u geregistreerd te hebben zegt ".... dit is inderdaad een strafrechtelijk onderzoek dat bezig is en wil daar verder geen commentaar over geven, zeker niet aan de telefoon, het gaat over de ganse raad van bestuur die waarschijnlijk vervolgd zal worden ...", einde citaat, worden we nu bij de zaak verstrengeld?

Mijn naam is "Haas".
De voorzitter van de UBA weet niets over een strafklacht en wil verder werken aan het voorbereiden van het kersfeest voor driehonderd personen. Als we het hebben over zijn antennepark, waarvoor volgens ons geen vergunning is, beweert Claude wel over een vergunning te beschikken maar wil dat alleen aan bevoegde ambtenaren bewijzen/tonen!  In ieder geval heeft de Raad van State in de zaak X-10.334-12/13 het verzoek van Claude in haar Arrest van Nr. 181.193 van 18 maart 2008 verworpen. In 2001 werd ON7TK ook reeds met deze redactie geconfronteerd, toen waren er problemen met ON7TK als radioamateur en de uitvoering van zijn beroep waarbij radioamateurs worden gecontroleerd, de minister nam de nodige maatregelen, dat werd 20 jaar geleden aan de hoofdredacteur en deze redactie op 11 december 2001 gecommuniceerd. ON7TK Veroorzaakte ook storingen -BCI - bij zijn buur en huisbaas wijlen Dr.Prof.Coppieters was directeur van het Nationaal Instituut voor Internationale betrekkingen die zich bij Morsum Magnificat over Caude beklaagde, intimideerde de Professor met zijn OGP dienstkaart, dat is zelfs strafbaar als aanmatigen of misbruik van ambten, lef heeft Claude vast en zeker.   

Meer volgt, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst nit uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 12-21-8261
Geplaatst: 22:51 24/12/2021

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 25 december 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.