Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925687





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
België met een torenhoge schuldenstaatskas en veel welstellend volk.
24 december 2021
Vieren met luxevoeding en reizen naar warme landen en verre oorden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.321.500
Redactie 24 december 2021 

Morsum Magnificat noteert in december meer dan 300.000 gratis -sic- paginabezoekers. 

Winkels overrompeld, winkelkar volgeladen en daarbij mogen oesters en kreeft niet ontbreken, Zaventem loopt vol met feestneuzen die elders gaan vieren, kortom nog te veel Belgen zijn welstellend en dat moet op bepaalde televisiezenders getoond worden, die mediabonzen zijn immers, ten nadele van zij dat niet of onvoldoende hebben, in hetzelfde bedje ziek: Geld!

Fraude bestrijden.
Door het coronacircus lijkt de geldkraan van de failliete Staat, door het gelddebiet dat er door moet, niet meer dicht te kunnen, onpopulaire politici kopen nu met de rente van de schuld populariteit, ze weten immers los van peilingen, maar al te goed dat in 2024 de politieke rekening zal volgen en dat "rechts" daarvan de vruchten zal plukken. Als dat zo is, dan hebben politici van de klassieke partijen dat aan zichzelf te danken! Wat nog steeds ontbreekt is de fraudebestrijding! Erger, de buikspreekpop Annelies Verlinden, komt nog uitleggen dat fraudebestrijding nog steeds geen prioriteit is ! De helaas veel te jong overleden CDBC commissaris Paul Meulemans, stapte als fraudebestrijder op, de CDBC loopt mank. Arm België, fraude is en blijft de nationale sport.

Luxekoning.
De Koning bracht eerder voor het oog van het Kerkvolk een bezoek aan de ellendige situatie na de overstromingen in Wallonië, maar dat  belet hem niet een kerstboodschap te brengen in maatpak, in een ongelooflijke luxe-omgeving. Dat het volk daar geen aanstoot aan neemt is gemis aan realiteitszin. 

Niets te vieren.
Bij deze redactie is er niets te vieren, ook geen oesters of kreeft, maar gewoon zoals alle dagen maar we zijn dat na zoveel jaren ondertussen gewend. We gaan in 2022 een andere politieke partij volgen.  

Meer volgt niet, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 12-21-8260
Geplaatst: 22:48 24/12/2021
Laatste update ( 25 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.