Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925688





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsenieuws: Radioclub Oostende wil radiotelegrafieronde op 2 meter stimuleren-Update2
19 december 2021
ON4CW Test de ATU-100 automatische antennetuner van Daniu. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.293.000
Tienen 19 december 2021 

-- Update 2
A propos van pesten gesproken .
Na Aalter, nu Tienen.
Op 14 januari 2021 kreeg ON4CW in Aalter het BIPT over de vloer -zie onder-, het ganse gedoe en 18 maanden onderzoek van het Gentse parket was een slag in het water. Op 17 december 2021 opnieuw hetzelfde, nu is het een buur die het BIPT inschakelde en ON4CW kreeg opnieuw controle, opnieuw een slag in het water ! ON4CW ondergaat dat allemaal en het maakt hem in een steeds rotter worden maatschappij dan ook steeds sterker. 

17 december 2021 het BIPT na controle bij ON4CW. 

Milieudienst Tienen bemoeit zich ook met antennes !! 
Eerder, in september 2021 kreeg ON4CW ook al een e-mail van de milieudienst van Tienen die, alhoewel de antenne niet vanaf de straat te zien is, de verticale mobiele whip, die voorlopig als proef tegen de leuning van het terras is geschroefd, toch gezien heeft, maar het zal wellicht ook dezelfde buur geweest zijn die aan de basis ligt.    

Mail van Goudry van de milieudienst van Tienen ..... ON4CW heeft helemaal geen mast maar een militaire mobiele whip tegen de balustrade geschroefd, voor échte milieu hinder op hetzelfde adres is de milieudienst van Tienen blind!

-- einde update 2
10:12 22/12/2021

-- Update 1
Exclusief voor de bezoekers van dit artikel, ook een Proces- Verbaal van het BIPT.
Valse beschuldigingen van verhuurder en politie Aalter.
ON4CW Werd in Aalter door de xyl van de verhuurder, huisarts Erwin Praet, op basis van een verticale militaire whip, vals beschuldigd de politie af te luisteren. Daarbij werd Erna gesteund door een Eerste Inp. van de politie van Aalter Patrick Carlier. Het is tijdens de inschrijving op hoofdverblijf dat de flik de shack, die alleen met twee HF tranceivers en één verticale whip was uitgerust, gezien heeft. Het was die whip antenne die de doorn was in het oog van Erna en zij spande de flikken voor de kar.

De HF antenne .....

Parket Oost-Vlaanderen.
Ook het parket van Oost-Vlaanderen liet zich in zekere zin voor de kar van de flik spannen en ook de NV A.S.T.R.I.D. schakelde een advocaat in die op 16 maart 2020 een brief stuurde naar het parket van Gent! Het parket van Gent schakelde ook het BIPT in die de apparatuur van ON4CW heeft onderzocht wat ook in het Proces- Verbaal 14 januari 2021 is opgenomen en geen onregelmatigheden heeft vastgesteld.  Achttien maanden voerde het parket tevergeefs onderzoek! Dat de politie en de parketten zich op een dergelijke manier door de xyl van een verhuurder in een huurgeschil voor de kar kan laten spannen roept veel vragen op.   

ON7TK.
In bezit zijnde van een aantal documenten en een weigering van de gemeente Ruiselede en voor zover bekend op deze redactie, zijn de antennemasten van ON7TK niet vergund! Voor zover bekend heeft Ruiselede ook nooit de Hoge Raad voor de Handhavingsuitvoering gevat, ook dat hebben ze in Aalter om de verticale whip te beboeten gedaan !!  

De shack te Lotenhulle die de flik in het kader van de inschrijving in de bevolkingsregisters heeft gezien, op het ogenblik van de controle was de FTdx 1200 al verkocht aan een OM uit Gent.

-- einde update 1.
20:47 20/12/2021

-- Correctie 
Geen Heathkit.
Al heel snel ontvangen we een e-mail van ON6RL / Guido met het bericht dat de transceiver die op de foto voorkomt, geen Heathkit, maar een TEN-TEC Model 570  Century / 21 is.  Inderdaad Guido, hoewel ik in 1985 ooit zelf een TEN-TEC Century-3 heb gebruikt en later doorverkocht aan ON5ME sk had ik dit type niet herkend. 
-- einde correctie
16:28 19/12/2021
 
Bij uitzondering zijn er nog enkele stervelingen die weten wat MORSE betekent, maar dat het hedentendage nog gebruikt wordt, is bij radioamateurs bekend en dan alleen binnen een beperkte groep zeker. In België is de communicatie in telegrafie in de zin van echte gesprekken, eerder vreemd en helaas is deze prachtige wijze van communiceren met eenvoudige middelen beperkt tot een handvol radioamateurs. Wereldwijd wordt Morse op wedstrijdniveau, een "Wedstrijd" genaamd, nog veel gebruikt, vooral in de Oostbloklanden en Rusland is dat een feit. Ook in Duitsland wordt door radioamateurs nog heel veel telegrafie gebruikt, de AGCW telegrafieclub koos onlangs een nieuw AGCW .

Afbeelding rondgestuurd door de radioclub van Oostende met een aantal Morsesleutels en op de achtergrond men we een Heathkit een zelfbouwkit te zien, of zijn we verkeerd Aime ? - Zie correctie - 

Radioclub Oostende.
Deze amateur radioclub met Aime als stuwende kracht, neemt een initiatief om radiotelegrafie op 144 MHz te stimuleren.
 
Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, worden niet financieel ondersteund en politiek maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun. 

Artikel: 12-21-8256
Geplaatst: 12:59 19/12/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
AGCW 918
Laatste update ( 22 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.