Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925690





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Raoul Hedebouw bij de kapitalisten van VTM.
12 december 2021
Mocht de PVDA aan de macht komen vervelt ze dan niet als de rest?   
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.201.300
Antwerpen 12 december 2021 

Morsum Magnificat weer naar meer dan 300.000 paginabezoekers in december 2021 

Extreme partijen zoals de PVDA en zeker het Vlaams Belang grijpen alle kansen om in de klassieke media aan bod te komen " als ge niet op TV komt vergeten ze u " zegt Jean- Marie Dedecker die om macht te kunnen uitoefenen zich definitief in Middelkerke nestelde en nog één keer per week naar Brussel afzakt. Dat Raoul Hedebouw bij VTM op de schoot komt is ook uit pure noodzaak, de mentaliteit van het gehele dikke nek gedoe en het kapitaal dat achter VTM steekt, kan nooit passen in het kraam van Hedebouw en de PVDA. 

Mertens weg, oef.
Dat de hautaine Peter Mertens bij de PVDA als voorzitter is opgestapt, is een goede zaak, we kennen hem hier bij Morsum Magnificat als een asociaal en hautain man, goed dat hij opstapte. We hadden de kans om met Raoul Hedebouw tijden een rit met het openbaar vervoer naar Brussel te praten wan praten kunnen politici allemaal, maar Hedebouw heeft "iets" wat andere politici niet hebben. De meest sympathieke politicus waarmee Morsum Magnificat meermaals kennis mocht nemen, was Laurette Onkelinx, de grootste eikel is Patrick Dewael. De PVDA met Hedebouw maakt wellicht in Vlaanderen als alternatief voor het Vlaams Belang een goede kans. De klassieke partijen moeten tegen 2024 zeker naar het bezemhok gestemd worden, 't is nu welletjes geweest en dat beseffen ze maar al te goed. 

Meer volgt wellicht, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun. 

Artikel: 12-21-8250
Geplaatst: 16:26 12/12/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 12 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.