Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925692





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen : Tweede schot voor de boeg van burgemeester Partyka-Update1
12 december 2021
We zijn VTM niet maar we gaan nu ook het parket informeren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.199.800
Tienen 12 december 2021 

Morsum Magnificat naar meer dan 300.000 paginabezoekers in december 2021 


-- Update1
Wat baten kaars en bril als de burgemeester niet zien en wil!
Twintig jaar geleden was de auteur van dit artikel op het technische vlak in Tienen aan de slag en ook toen werd de rottigheid in het elektrische net aan de Aarschotsesteenweg bloot gelegd. De bevoegde diensten zoals de FOD Economie de FOD Waso - arbeidsinspectie - werden toen met een e-mail van 29 november 2001 om 17:39u geďnformeerd, helaas hebben de bevoegde diensten hun verantwoordelijkheid, zoals vandaag niet genomen, de énige verliezer was de auteur van dit artikel wiens bedrijf op de fles is gegaan.
-- einde update 1
13:24 12/12/2021   

Met ons online bericht van 02 december hebben we gewaarschuwd dat er met het laagspanningsnet aan de Aarschotsesteenweg te Tienen één en ander niet in orde, erger gevaarlijk is. Bij de eerste melding voor gevaarlijke toestand aan het pand aan n° 188 heeft Fluvius vrij snel de blanke delen met plakband geďsoleerd, maar het werk moet nog afgemaakt worden en dat kan wegens gebrek aan personeel - en middelen ?- nog wel wat duren en dat is onaanvaardbaar. Die situatie is er kunnen komen omdat het net niet op een wettige manier is aangelegd - isolatie niet UV bestendig - en er nooit onderhoud is gebeurd.

Aan pand 192 idem dito.
Dat Fluvius na onze melding snel is tussen gekomen is lovend, zij beseffen wel hoe gevaarlijk het is, maar dat ze niet verder -mogen- kijken als hun neus lang is, is onaanvaardbaar! We gaan voor de problemen aan het pand Aarschotsesteenweg een doorgedreven actie voeren en ook de Procureur des Konings te Leuven op de hoogte brengen en als Justitie de ogen sluit dan hebben wij alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden ligt. 

Foto's : zonder verder commentaar maar "Crimineel"

Drie van de vier fasegeleiders zijn blank !

Fluvius System Operator lapte op 2 december de door Morsum Magnificat gemelde de gevaarlijke toestand voorlopig op, dit hebben ze aan de overkant van de straat niet gezien ! 

Zéker naar deze links op Youtube kijken hoe gevaarlijk dergelijke situaties zijn en hoe onverantwoordelijk burgemeesters zijn :

VTM Recht van Antwoord : https://youtu.be/qbqV0AdMvGY

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun. 

Artikel: 12-21-8249
Geplaatst: 10:43 12/12/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 16 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.