Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927820





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen stelt gratis opvallende Kerst-bus ter beschikking om te shoppen-MM-314-01
08 december 2021
Om de lokale handel te steunen wil Tienen shoppen in eigen stad promoten.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.161.200
Tienen 08 december 2021 


In de veronderstelling dat het volk nog geld genoeg over heeft om tijdens de komende koopweekends in Tienen -of elders- te shoppen, heeft het lokaal bestuur beslist om een gratis bus ter beschikking te stellen die de shoppers gratis van- en naar het stadscentrum brengt. Dat initiatief om het shoppen in eigen stad te promoten zou ingegeven zijn door Multiobus, de lokale politiek sprong wellicht op de bus om met belastinggeld het politiek blazoen weer maar eens op te poetsen, iedereen tevreden; de politiek, het volk en Multiobus. In Knokke zorgt Light ART voor sfeer en op vele andere plaatsen zal het bruisen van de politieke initiatieven, de lokale besturen hebben blijkbaar nog genoeg geld. 

Hier de link naar informatie over de stopplaatsen van de shuttlebus 

NVDR.
Tienen lanceert een initiatief en verstuurt daarover een persbericht met een foto van de shuttlebus waarop de burgemeester en een schepen voorkomen. Er was hier, zoals dat elders gebruikelijk is, helemaal geen persmoment.  Dit is een tactiek die politici gebruiken om met belastinggeld hun politiek blazoen te kunnen oppoetsen en met medewerking van de klassieke pers naar buiten brengen. Het gaat om een initiatief dat de horeca en het volk ten goede zou moeten komen, maar de burgemeester en de schepen steken de pluim op hun hoed! De klassieke pers neemt het klakkeloos over, HN heeft een eigen foto omdat ze daar toevallig -?- voorbij kwam. De rest van de klassieke pers zoals VRT - ROB - HLN - HNV namen het behalve, Morsum Magnificat, weer klakkeloos over, zó werkt het en het toont de verhouding tussen de lokale besturen en de klassieke pers. Vooral het feit dat politici met belastinggeld populariteit kunnen / mogen blijven kopen, stoort deze redactie, wat het volk betreft : wat baten kaars en bril als de uil niet zien en wil. 

Meer volgt asap in MM-314-01 , we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Artikel: 12-21-8244
Geplaatst: 15:32 8/12/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 09 december 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.