Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk:Zaakvoerder VeBo klopt aan bij het OCMW-Update 3
06 september 2007
OCMW Voorzitster wordt ingeschakeld.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 324.00
Begijnendijk 06 september 2007.

Update 2 - 21 september 2007 12:00u.
Het was te verwachten dat het OCMW van Begijnendijk haar verantwoordelijkheid op anderen zou afwimpelen, bovendien heb ik de "naam" Verbeeck nog te verdedigen zei Kim W., dat wil dus zeggen, dat bij het OCMW van Begijnendijk niet iedereen gelijk is voor de wet.
Er worden juridische stappen tegen het OCMW van Begijndendijk ondernomen
Wordt vervolgd.

Update 2
- 07 september 2007 12:00u
De hoofdredacteur van Morsum Magnificat én de zaakvoerder van de uitgever MORSE-Press VOF hadden vandaag een gesprek met de weduwe van wijlen Berreke Verhaegen.
In Morsum Magnificat 146 leest u de inhoud van het interview, de uitspraken en de frustraties van Sidonie M. rond de politiek in Begijnendijk.
Update 1 - 06 september 2007 17:00u
In een telefoongesprek met de zaakvoerder van de uitgever zou burgemeester Willy Michiels (MGB) zich laten ontvallen hebben, dat de Voorzitster van het OCMW niet blij is met onze publicatie.
NVDR.
De burgemeester of de Voorzitster van het OCMW kan altijd gebruik maken van de antwoordwet.
Wat de burgemeester niet verteld heeft, is het feit, dat de OCMW Voorzitster momenteel onder vuur ligt, er binnen de gemeente een soort controlecommissie is opgericht om de handel en wandel van het OCMW van dichtbij te volgen, ook de "Fluwelen" oppositie speekt er over, er zit dus ook daar een haar in de boter.  In de Commissie zou ondermeer de gemeentesecretaris Goriëns, Schepen P.Stevens zetelen  

Zoals reeds uiteen gezet in de artikels van Morsum Magnificat heeft het MGB gemeentebestuur van Begijnendijk duchtig meegewerkt aan de ondergang van één van de drie gespecialiseerde bedrijven voor de verwijdering van de zogenaamde radioactieve opvangers in België, het bedrijf werd na vier jaar door de overheid én de gemeente Begijnendijk belaagd te zijn op 18 mei failliet verklaard, de zaakvoerder en zijn gezin doet nu voor huisvesting en financiële steun, beroep op het OCMW van Begijnendijk.
 
Vuile politiek.
Vandaag moet de ex zaakvoerder van VeBo Electroadvies bvba zijn toevlucht nemen om bij het OCMW van Begijnendijk financiële steun te zoeken, nogal wiedes, de Begijnendijkse bananenrepubliekpolitiek ligt immers mede aan de basis van de problemen van de faling, ondermeer omdat het Begijnendijk van het MGB boegbeeld en wijlen Berreke Verhaegen de eigenaar van het pand waar VeBo gevestigd was (René Nijs- Van Bael) nooit een strobreed in de weg legde wanneer deze systematisch zonder vergunning gebouwen optrok en verhuurde, dat heeft VeBo uiteindelijk zo'n 20.000 euro schade toegebracht.
Alhoewel we over de "Doden" in feite niet mogen spreken, is het toch "MGB heerser en meester" Berreke Verhaegen die in Begijnendijk stiekem met ijzeren hand de scepter zwaaide, degenen die vandaag aan het roer zitten zijn de trouwe volgelingen, verdeel en heers staat daarbij hoog in het vaandal.
 
Voorzitter OCMW.
De alom gekende slogan : "Het is niet belangrijk wat men kent, maar wie" is in Begijnendijk meer dan elders van toepassing, uit ons eerste onderzoek blijkt, dat de huidige Voorzitster van het OCMW vroeg weduwe werd en een zeer goede bekende was van de toenmalige MGB burgemeester, jawel Berreke Verhaegen.
Kwatongen beweren nu (één dat heeft men ons zelfs op papier gezet) dat wijlen Berreke Verhaegen een speciale band had met de huidige Voorzitster van het Begijnendijks OCMW, begrijpelijk dat iemand die vroeg weduwe is geworden, ook nood heeft aan steun en die zou Berreke haar met raad en daad gegeven hebben, de meubelzaak van Verhaegen lag immers op een boogscheut van de woning van LV ....
 
Centen.
Vandaag belt de ex zaakvoerder van VeBo naar het OCMW om te informeren naar de stand van de "Financiële zaken", maar de maatschappelijk werker die met het dossier bezig is (KW) is een dagje met vakantie, zijn collega MW neemt de telefoon.
Wanneer geïnformeerd wordt naar de daadwerkelijke financiële steun die de zaakvoerder (die het al twee jaar moet doen zonder een fatsoenlijk inkomen) van het Begijnendijks OCMW overeenkomstig de Grondwet (art.23) mag verwachten, zegt Marc V : "Deze namiddag weet ik daar meer over, de Voorzitster moet toelating geven voor een voorschot .....
 
Opslagplaats.
Omdat de zaakvoerder ook dient te verhuizen, Begijnendijk in het kader van een menswaardig bestaan (art.23 Grondwet), ook voor een gepaste woning  (die voldoet aan  art. 1720 van het BW) dient te zorgen,  is deze tot op heden concreet nog altijd in gebreke gebleven, het OCMW Begijnendijk beweert in hun gemeente (Betekom - Begijnendijk) geen enkele geschikte woning te kunnen bemachtigen.
Het water stroomt Begijnendijk dun door de pijpen der illusie en denkt door een verhuizing naar een andere gemeente te stimuleren, van de zaakvoerder en zijn gezin verlost te zijn.
 
Wordt vervolgd.
 
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat.
 
MORSE-Press VOF 
www.morse-press.be  is de verantwoordelijke uitgever / licentienemer van Morsum Magnificat.
Laatste update ( 22 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.