Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ramadanviering te Antwerpen.
06 september 2007
 Hoe ver kan men gaan met omgekeerde discriminatie
Bezoekers website Morsum Magnificat : 323.900
Begijnendijk / Antwerpen 06 september 2007.


Update 1 - 08 september 2007  22:00u - Reactie van een lezer:
Laat ons aan elk slachthuis een tiental varkens plaatsen, daar zijn ze vies van, de Moslims handelen alleen volgens hun geloof zonder rekening te houden met onze maatschappij, normen en waarden
Naam en adres bij de redactie bekend.

De anti- Islam(terreur) betoging te Brussel wordt verboden, maar zoals blijkt uit onderstaand bericht mag diezelfde Islam wel drie dagen te Antwerpen uitgebreid feesten,  mogen de Vlamingen straks nog op straat komen ? Gaat het niet allemaal té ver ?
Hieronder het bericht dat we onder de aansprakelijkheid van de auteur integraal publiceren.

Deze redactie publiceert artikels zonder énige uitzondering van politieke kleur, alhoewel we op diverse items op deze partij ook kritisch zijn, komt  Ã³Ã³k het Vlaams Belang hier aan bod.

Redactie Morsum Magnificat.

Beste Vlaming.

Als je dacht alles al gezien te hebben in Antwerpen ga dan maar even zitten... Op 22, 23 en 24 september 2007 haalt de Stad Antwerpen Mekka naar het Sint-Jansplein. Rond deze periode is het ramadan voor de moslims.

In Antwerpen zullen we dit dus geweten hebben. In samenwerking met de Stad Antwerpen zal de Unie van Turkse Verenigingen een driedaags 'festival' organiseren dat enkel draait rond de ramadan. Zonder verpinken durft men op de website van het festival aankondigen dat alles voor iedereen toegankelijk is ongeacht religie of voorkeur. Is de islam dan geen religie meer volgens de Stad? Sinds wanneer houden trouwens de socialisten, de vrijzinnigen en humanisten van weleer, zich bezig met het promoten van een godsdienst? En laat het dan nog een vreedzame godsdienst zijn, neen, uitgerekend de islam, die 'religie' die de oorlog verklaart aan alles wat niet islamitisch is. Maar zo zullen de dhimmi's van de SP.a het niet begrepen hebben waarschijnlijk.

Maar dit is nog niet alles. De organisatoren zullen op het Sint-Jansplein een kopie neerpoten van de ka'aba, u weet wel, die zwarte blok die in mekka staat en waar duizenden moslims per jaar naar toe reizen, omdat de koran hen hiertoe verplicht. Dit is ook de plek waartoe de moslim zich richt tijdens het gebed. Drie dagen lang zal dit 'bouwwerk' dus op het Sint-Jansplein plaatsen. Misschien moet men het plein maar ineens omdopen tot het Mohamedanenplein.

Moest u me niet geloven, alles wat dit festival aangaat kan u terugvinden door 
HIER te klikken. Het Festival der Maanden is dus een feit maar een betoging tegen de verregaande islamisering van Europa, tegen de verspreiding van de Jihad in het Westen wordt prompt verboden! Het kan verkeren zei Bredero.

Bert Deckers
Provincieraadslid

Laatste update ( 08 september 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.