Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925698

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen : Agentschap Binnenlands Bestuur ingelicht over wanbeleid.
14 november 2021
Het bestuur van Tienen weigert haar wettelijke verplichtingen waar te nemen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.927.800
Redactie 13 november 2021

Met een vier bladzijden tellend gemotiveerd document werd het Agentschap Binnenlands Bestuur diets gemaakt dat het lokaal bestuur van Tienen onder leiding van Katrien Partyka CD&V zich schuldig maakt aan onbehoorlijk bestuur, het document is vergezeld van diverse bewijzen, zowel recente als uit het verleden. Of Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers -Open Vld- door zijn administratie  voldoende geïnformeerd zal worden om aan dat verzoek gevolg te geven, is zeer de vraag, wolven in het bos bijten mekaar niet. We geven momenteel niet meer details, die komen er later. Op haar Wikipedia pagina stel je vast dat Partyka tot de politieke tsjevenfamilie behoort. Morsum Magnificat toonde in het Vlaams Parlement het asociale gedrag van Katrien Partyka aan.

Ook de minister van Binnenlandse Zaken.
Burgemeester Partyka vertikt het eveneens om haar brandweer op pad te sturen om een brandpreventierapport op te stellen, toch is dat de taak van de burgemeester, zeker als er een horecazaak bij betrokken is, een frituur dat geen brandpreventieattest heeft ontvangen en toch mag uitgebaat worden is niet gewoon. De minister van Binnenlandse zaken zal de details toegestuurd krijgen.  

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Artikel: 11-21-8217
Geplaatst: 18:59 14/11/2021

Erik Verbeeck - hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 14 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.