Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925698

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Korpschef Herselt, Hulshout, Westerlo zou klinisch dood zijn-Update2
13 november 2021
Cris Wandelseck ondernam donderdag 11 november, een wanhoopspoging.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.933.700
Redactie 13 november 2021

-- Update 2
De klassieke pers.
Het "systeem" waaronder justitie, kiest hun journalisten -sommige media noemen ze gerechtsjournalisten- die bereid zijn om in het gareel te lopen om er zeker van te zijn dat die uitgekozen journalisten braafjes neerschrijven wat het systeem wil geschreven hebben. Morsum Magnificat was in november 2006 door het parket van Leuven erkend, had toegang tot de website van het parket en heeft in die periode ook informatie ontvangen. Sindsdien is er aan de structuur van Morsum Magnificat niets gewijzigd en werden meer dan negenduizend online artikels gebracht en honderden pagina's in het tijdschrift. 

De erkenning werd ingetrokken toen Morsum Magnificat ook over de procureur Carmen schreef .... of we daar bij Morsum Magnificat wakker van gelegen hebben. We hebben nadien nog twee keer een klacht tegen de procureur bij de Hoge Raad voor de Justitie ingediend. 

Journalisten moeten in het gareel lopen.
Toen Morsum Magnificat schreef over de handel en wandel van procureur des Konings Ivo Carmen en diens cafébezoek aan de kroeg van Dirk Claes en over federaal procureur Bisschops, die de ogen sloot voor druggebruik op Rock Werchter, werd de toegang voor Morsum Magnificat voor de persberichten afgesloten! Morsum Magnificat liep niet in hun gareel wat de journalisten van de klassieke pers wel doen !

Wandelseck.
Korpschef Wandelseck is de énige in een periode van twintig jaar die het journalistiek werk van Morsum Magnificat bemoeilijkte en zijn flikken opdracht gaf Morsum Magnificat te viseren en dat gebeurde in de praktijk ook. Feit is dat een korpschef gestuurd wordt door de burgemeester en Peetermans van Herselt was in de zaak "De Wijnhoeve" niet bepaald het vriendje van Morsum Magnificat. Mocht Morsum Magnificat over de nodige financiële middelen beschikken waren we al lang naar het EHRM getrokken om de Belgische Staat aan te pakken.

Beroepsjournalist.
In de wetgeving staat niet dat iemand die journalistieke activiteiten ontplooit, zoals Morsum Magnificat die via MORSE-Press Vof officieel journalistieke en persactiviteiten in haar statuten heeft opgenomen en belastingen betaalt, verplicht is om zich aan te sluiten bij een journalistenvereniging, of zich door de minister van Binnenlandse Zaken moet laten erkennen! Wat Korpschef Cris Wandelseck over Morsum Magnificat in zijn brief van 17 februari 2016 schrijft, klopt niet, de hoofdredacteur van Morsum Magnificat is zelfstandig freelance journalist, is om zich te kunnen informeren aangesloten bij een Internationaal Press Agency, GNS Press, en heeft evenveel recht om zijn journalistiek werk uit te voeren. We werden door zijn politie ook buiten de perimeter geïntimideerd.  

Echte politiemensen.
Echte politiemensen staan ver van de politiek, komen veel minder met het volk in contact, maar worden helaas ook door de politiek en incompetente politiebazen gestuurd waardoor die echte flikken zoals CDBC Commissaris Paul Meulemans gefrustreerd zelf ontslag nemen! Het bewijsmateriaal waarover deze redactie beschikt over malafide politiemensen is niet min! Dat flikken die bewezen hebben niet bij de politie thuis te horen, zelfs correctioneel veroordeeld werden, zoals Franc C. van de PZ BRT, en geen dag ontslagen werden, is onaanvaardbaar.
-- einde update 2
12:11 14/11/2021  

-- Update 1
Overleden.
Ook de gazetten brengen het vandaag, dat Cris Wandelseck overleden is, dat was in feite gisteren al. Korpschefs zijn politici in uniform, ze staan veel te dicht bij de politiek en dat deugt niet, wie bij de hond slaapt krijgt diens vlooien en de vlooien van politici zijn van heel agressieve aard die alles verzieken.
-- Einde update 1
14:40 13/11/2021

Donderdag 11 november 2021 trachtte de korpschef van de politiezone Herselt, Hulshout, Westerlo -PZ Zuiderkempen- door verhanging een einde aan diens leven te maken. De gazetten benoemden het probleem vrijdag niet dat gebeurt pas vandaag zaterdag in HN.  Wat hapert er toch aan vele korpschefs -lees politici in uniform-? We hebben in het verleden al heel wat negatief materiaal kunnen verzamelen over korpschefs zoals Frank Mulleners -CARMA Genk-, Michel Beckers -HaZoDi-, Patrick Truyens -BRT-, stuk voor stuk geen fraaie verhalen. Alhoewel sommige journalisten met Wandelseck redelijk goed overweg konden, was dat niet het geval met Morsum Magnificat, we zijn er in februari 2016 al mee in de clinch gegaan.

Bij elke interventie een controle van de journalist : Communistische toestanden in Herselt.

De flikken van Wandelseck vielen Morsum Magnificat bij interventies regelmatig lastig, hier bij een brand in augustus 2016 aan de Netestraat in Westmeerbeek intimidatie waarvoor enkele keren klacht tegen die flikken bij de AIG werd ingediend. Telkens EID opvragen en discuteren ..... Morsum Magnificat is de gazet niet en de politie moet van Morsum Magnificat zoals van de klassieke pers geen geschenken of etentjes verwachten !  

Niet alleen Morsum Magnificat.
Cris Wandelseck kwam behalve op 12 november 2021 ook al eerder in de gazet, onder meer in 2013 ook in Het Nieuwsblad, dat handelde toen over het niet slagen bij selectieproeven, Wandelseck haalde het bij de Raad van State, maar niet iedereen was het daarmee eens. Nu zou Cris Wandelseck na de wanhoopspoging, volgens informatie, klinisch dood zijn. Voor zijn nabestaanden is dit alles uiteraard een erg droevige zaak. Volgens bronnen zou er geen aanleiding voor de wanhoopsdaad bekend zijn.   

 Het boek dat vernietigend is voor Beckers en anderen. 

HaZoDi.
In de affaire van de Klokkenluiders van HaZoDi is de korpschef, Michel Beckers meermaals in de picture gekomen, helaas staat de boek nog steeds op stapel, maar de kans dat het wordt afgewerkt is kleiner en kleiner geworden, Vera Vrancken staat immers ook niet recht in haar schoenen en de klokkenluiders worden in dat boek wegens schending van hun beroepsgeheim ook gecompromitteerd.

Over de aankoop van 5 auto's voor de politie is er heel veel geschreven, of de aankoop uiteindelijk legaal verliep is niet duidelijk geworden. Maar er was met Beckers veel meer aan de hand dan dat.     

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Reageren kan makkelijk via de nieuwe website in wording https://morsum-magnificat.com/ kies de knop rechtsboven en via het contactformulier kan er een mail gestuurd worden .

Artikel: 11-21-8216
Geplaatst: 14:20 13/11/2021

Erik Verbeeck - hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 15 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.