Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925699





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herdenking Wapenstilstand 1918: Strijd voor Morsum Magnificat niet voorbij.
11 november 2021
Het ongelijke gevecht tegen incompetentie, corruptie, machtsmisbruik en fraude gaat verder.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.906.600
Redactie 11 november 2021

Het zieke Belgische corrupte en incompetente systeem -behalve enkele uitzonderingen- ligt dezer dagen wéér massaal stil, verlof, verlof, verlof en dat allemaal betaald door een failliet land met rijke inwoners -behalve zo'n tien procent, of veel meer armen- waarvan nog altijd veel te veel sociale en fiscale fraudeurs in luxe kunnen blijven leven, regelmatig naar verre oorden met vakantie kunnen vliegen en kopen wat ze willen. Dat onrecht bestrijden is nog altijd de taak van Morsum Magnificat, een ongelijke strijd waarvoor geen wapenstilstand met de maatschappij ondertekend is. Zij die te veel te verbergen hebben, kunnen Morsum Magnificat maar beter mijden.

Strijd tegen malafide verhuurders.
In tegenstelling tot veel bange huurders gaat deze reactie als betrokken partij nooit plooien voor malafide verhuurders, zoals dat het geval is in Tienen waar het lokaal bestuur getuigt van onbehoorlijk bestuur waarvan de bewijzen zich torenhoog opstapelen, òòk over de betrokkenheid van het OCMW van Tienen. 

Meer over de gevolgen van het zieke België volgt zeker, we zijn immers de gazet niet, we hebben en werven ook geen abonnees, we worden door niemand gefinancierd en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, beter, ze hebben er niets te vertellen, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Reageer via de nieuwe website in wording, https://morsum-magnificat.com  klik rechtsboven en vul het contactformulier in 

Artikel: 11-21-8213
Geplaatst: 12:47 11/11/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever

Laatste update ( 11 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.