Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926651





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Plaatsing digitale meters:Fluvius System Operator cvba in gebreke stellen
07 november 2021
Digitale meters worden op een niet wettelijke wijze -AREI- aangesloten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.907.200
Redactie 07 november 2021

Binnenkort tellen we TIEN MILJOEN paginabezoekers 

De ernstige ongevallen bij de plaatsing van digitale meters - onder spanning -  op 13 februari te Oostende en op 26 juni 2021 aan de Amaat Joostlaan te Hamme, hadden niet kunnen gebeuren indien de installaties van de distributienetbeheerders aan de wettelijke voorschriften van het AREI - zie inzet - zouden voldoen! Omdat die aansluitingen van meters niet volgens de wet -AREI- gebeuren kan dit overal voorvallen, Voor uw eigen veiligheid zeker bekijken https://www.youtube.com/watch?v=bDJ8bZw5OTs.

Onwettig en gevaarlijk.
Geen enkele van de bestaande aansluitingen van elektriciteitsmeters van de distributienetbeheerders voldoen aan de wettelijke voorschriften van het AREI -zie inzet-. De distributienetbeheerders hebben nu met de installatie van de digitale meters de kans om die fouten uit het verleden recht te zetten, maar dat doen ze uit puur geldgewin niet ! Hoe meer winst, hoe meer dividenden ze aan de aandeelhouders, de gemeenten en steden, kunnen uitkeren! Als er incidenten zijn, zelfs dodelijke, steekt Justitie de kop in het zand! 
 
 Dit is de wet die Fluvius nergens respecteert !

Dit is de wet die ze uit geldgewin nooit respecteren en niemand neemt daar aanstoot aan
en ook de klassieke pers moet zwijgen, Morsum Magnificat doet dat niet maar het wordt 
ons niet in dank afgenomen !

Stel Fluvius System Operator cvba in gebreke.
Iedere betrokkene waar Fluvius van plan is om digitale meters te plaatsen, moet de verantwoordelijke van de netuitbating met een aangetekend schrijven op de wet -AREI- ter zake wijzen en bij incidenten die met die onwettige elektrische aansluiting verband hebben, verantwoordelijk stellen, dit schrijven EVS21111595 is een voorbeeld dat uiteraard specifiek voor die locatie is opgemaakt. Wim Den Roover is met de gasontploffing in Wilrijk de dans ontsprongen, daarom moet iedere betrokkene bij de installatie van digitale meters in de pen kruipen, ze gaan immers over lijken en uw hoofdredacteur kan dat weten en dat weet Wim Den Roover en zijn broodheren -sic - ook! 

In vrijwaring.
Fluvius System Operator cvba voert zelf quasi nooit iets uit, ze laten dat over aan aannemers die ze financieel uitpersen waardoor de veiligheid in het gedrang komt. Wanneer er iets gebeurt dan wassen ze hun handen in onschuld en als er een rechtszaak van komt, zoals in Oostende, dan sleurt Fluvius er de aannemer ter vrijwaring bij ! De aannemers schakelen regelmatig onderaannemers in met arbeiders van vreemde origine die door Fluvius, om werken onder spanning uit te voeren, slechts twee dagen opleiding krijgen.

WASO.
Het moet nu toch blijken dat na het ongeval in Hamme, de arbeidsinspectie ook denkt dat Fluvius met de veiligheid van de werknemers aan het sollen is, of WASO haar tanden in dat dossier zal zetten, is af te wachten, maar het is geen moment te vroeg ! Aannemers geven aan Morsum Magnificat -zonder daarvoor te betalen- de opdracht: " zet daar uw tandem maar eens in ", dat doen we dan ook, veiligheid daar "preken" wij niet over, we doen er iets aan.

VTM.
We zijn ervan op de hoogte dat een researcher van VTM hier en daar aan het neuzen is, maar of zijn reukorgaan niet door de politiek en de machtige elektriciteitsmaffia wordt gesaboteerd zal binnenkort blijken.   

Reacties aan de redactie kunnen eenvoudig via de contactknop rechtsboven op de nieuwe website - in wording -  https://morsum-magnificat.com/ worden toegestuurd.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Artikel: 11-21-8209
Geplaatst: 11:49 7/11/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 14 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.