Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927820





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
COVID: Gedrag losbandig volk de reden van stijging opnames ziekenhuizen?
06 november 2021
Laffe politici steken de kop in het zand en schuiven hete aardappel door!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.879.000
Redactie 06 november 2021

Stap na stap pikken laffe politici steeds met één of andere smoes onze vrijheden in! Zij zijn te laf om klaar en duidelijk de verplichte vaccinatie -volgens apotheker Haesbrouck een genocide- door te drukken! 

Zelfstandigen onder druk.
Uit schrik om terug de deuren te moeten sluiten, laten zelfstandigen uit de horeca, die het sowieso altijd moeilijk hebben om de kop boven water te houden, zich door het beleid inpakken om te eisen dat hun klanten alvorens de zaak te mogen betreden, hun Covid Safe Ticket tonen, een grotere struisvogelpolitiek van een super gladde Frank Vandenbroucke en de rest van de regering, bestaat niet. Bewijs hoe gedwee de zelfstandigen reageren is hier weer geleverd. 

Losbandig.
De politiek heeft uit eigen electoraal belang ogenschijnlijk de teugels voor het volk te vroeg gevierd, gezien het feit dat het volk zich losgeslagen en ongedisciplineerd gedraagt, hebben ze mekaar weer besmet en heeft het volk, door de ongunstige cijfers, die de politici om de teugels weer aan te trekken dus goed uitkomen, zichzelf de das om gedaan, eigen schuld dikke bult! 

Kop van Jut.
De politici doen er alles aan om zij die baas over hun eigen lijf willen blijven en zich nog niet lieten vaccineren, als kop van Jut te gebruiken! Aanvankelijk verkondigde Van Zwanst dat de ouderen dé gevaarlijkste groep was, maar de arrogante, linkse Professor Van Ranst leert, zoals alle anderen, dagelijks bij over deze zogenaamde pandemie, die volgens deze redactie een natuurlijke zuivering is. 

COVID Steun.
Een ondernemer beklaagde zich deze week bij deze redactie al negenduizend -9.000 €- meer belastingen te moeten ophoesten vanwege de ontvangen COVID steun die dat bedrijfje dient terug te betalen. Wij kijken bij deze redactie uit hoeveel zelfstandigen er de komende jaren in de vorm van een faling nog zullen sneuvelen en hoeveel OCMW's er uit de voegen gaan barsten om de fiancieel gesneuvelden nóg meer in de put te helpen! OCMW's zijn politieke instrumenten die sukkelaars immers nog meer in de put helpen. Deze redactie heeft uit eigen en vele andere dossiers waarbij sukkelaars voor stank en dank geholpen werden, heel veel ervaring, maar zij achter deze redactie hebben de politiek gemanipuleerde assistenten bij de OCMW's niet klein gekregen. 

Reacties aan de redactie kunnen eenvoudig via de contactknop rechtsboven op de nieuwe website - in wording -  https://morsum-magnificat.com/ worden toegestuurd.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient meer steun.

Artikel: 11-21-8208
Geplaatst: 19:59 6/11/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 08 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.