Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925700





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: De werkelijkheid over de dood van vijf kuikentjes-MM-312-06
31 oktober 2021
Deze redactie zal nooit zwichten voor intimidatie en mistoestanden blijven bestrijden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.849.600
Tienen 31 oktober 2021


Morsum Magnificat naar TIEN MILJOEN paginabezoekers 

Sinds we kennis hebben mogen maken met het reilen en zeilen van een verhuurder en wat daarbij boven water is gekomen, is na tien jaar ervaring met de huurmarkt, ongezien. Hier is er niet alleen een probleem met de malafide verhuurder, maar ook met een door die verhuurder gesteunde huurder die, zoals de verhuurder het aanvankelijk stelde; "J" denkt dat alles hier van hem is! Erger is dat die huurder zich dat ook effectief heeft ingebeeld en zelfs een belendend perceel als "geërfd" aanzag en het wederrechtelijk is gaan exploiteren waardoor het rustig huurgenot van andere huurders wordt verstoord.

Strafbare feiten.
Het zonder toelating van de eigenaars in gebruik nemen en zelfs exploiteren van andermans goed, is op zichzelf al een strafbaar feit waarvoor één van de betreffende eigenaars onlangs een strafklacht indiende. Maar de huurder die door de verhuurder de hand boven het hoofd wordt gehouden, gaat nog verder. Nadat de opmerking werd geplaatst dat het op zondagmorgen om acht uur gemotoriseerd gereedschap gebruiken -grondboor- niet is toegestaan, vindt de man het nodig om bedreigingen te uiten, de verhuurder vertelde in betere tijden "J... doet wel meer wat niet mag", einde citaat.


De dood van de kuikens.
Het was op 5 oktober 2021 niet de eerste keer dat de dierenbescherming bij hem en zijn koterijen op bezoek is gekomen -zie MM-312-06-, deze keer over de toestanden met vijf kuikentjes die de éne na de andere de geest heeft gegeven, niet zoals J.S. beweert door toedoen van een kat of een marter die de kuikentjes zou hebben doodgebeten, maar omdat die beestjes te weinig gepast voedsel hebben gekregen en hun eten in voor hen torenhoog gras achter de moederkip lopend, moesten zoeken. Deze redactie heeft in die materie ook al heel wat kennis in huis, maar drie andere bronnen, waaronder een veearts, deelden dezelfde mening: te weinig eten, daarom groeiden de kuikentjes ook niet zoals het hoorde.

Geen Kat of Marter.
Aan de inspecteurs van Departement Omgeving maakte J.S. wijs, dat de kuikentjes door een kat of een marter werden gepakt, maar katten en marters zijn roofdieren en die nemen hun prooi mee en laten die niet achter, de inspecteurs die vergezeld waren van de politie hebben zich dat duidelijk laten wijs maken.

De politie op 5 oktober 2021 om 13:30u bij het einde van het bezoek van de inspecteurs van Departement Omgeving.

Klacht bij de politie.
Voor dit en andere artikels waar J.S. zich aangesproken voelt, diende hij klacht in bij de politie van de PZ Getevallei, Morsum Magnificat heeft een heel korte verklaring afgelegd dat de publicaties, onder meer over de manipulatie en opslag van gebonden asbesthoudend materiaal, om strafbare feiten gaan, andere over mogelijke -zelfs duidelijke- sociale fraude en men nooit het brengen van de waarheid als laster en eerroof kan aanzien, de publicaties dus niet zullen verwijderd worden. Morsum Magnificat toonde buiten het verhoor, heel wat bewijsmateriaal aan de inspecteur.      

Klik op die -pijl- knop en vul het contactformulier en eventueel een boodschap of een artikel of ander nieuws in.

Reacties.
Wie voorstellen heeft of wil reageren kan heel eenvoudig via de nieuwe, helaas nog steeds niet afgewerkte website www.morsum-magnificat.com via de knop rechts boven "contact" een e-mail sturen, waar een wil is, is een weg, ook voorstellen, positieve of negatieve kritiek, zijn daar mogelijk, er is geen censuur op de invulling van het contactformulier. 

Meer volgt misschien we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit.

Artikel: 10-21-8197
Geplaatst: 15:54 31/10/2021

Erik Verbeeck - hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 01 november 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.