Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925701

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Frank Vandenbroucke kon zich weer met alle gemak uit de slag praten.
27 oktober 2021
Kathleen Cools tijdens Terzake over het niet dragen van mondmaskers.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.816.000
Brussel 27 oktober 2021

Tijdens de uitzending van Terzake van 26 oktober 2021 legde Kathleen Cools, Frank Vandenbroucke het vuur aan de schenen omdat tijdens de bijeenkomst in Mechelen -The Big Shift- velen geen mondmasker droegen. Dat feit zou onderwerp van gesprek op Facebook -lees internetvuilbak- zijn geweest. Frank Vandenbroucke kon er zich weer, verwijzend naar het CST -Covid Save Ticket- en het feit dat het om een grote en goed verluchte zaal ging, met alle gemak uitlullen. De Vrt was voor dat evenement met drie ploegen ter plaatse, echter zonder Kathleen Cools.

Geen knuffels of handjes schudden.
Argumenten van gladde Frank waren dat hij niet geknuffeld of handjes had geschud. Zover wij weten alleszins niet in het zicht van de camera's, maar Frank was wel op minder dan anderhalve meter in goed gezelschap van onder meer Mia De Vits en Meryame Kitir en nog ander schoon volk, politici laten zich nu eenmaal graag omringen door opvallende vrouwen. 

Frank Vandenbroucke met Meryame Kitir en Mia De Vits die destijds met Caroline Gennez - die in de nokvolle zaal ook aanwezig was - vóór de camera's bij Villa Politica in de clinch ging....

Grote ruimte.
De ruimte was inderdaad wel ongeveer vierhonderd vierkante meter, maar er waren ook duizend personen aanwezig, dus resoluut veel te krap om de afstand van anderhalve meter die Frank Vandenbroucke zo vaak promoot, te respecteren, het was zelfs lastig om met fotoapparatuur tussen de aanwezigen te laveren, het was gewoon drummen en nog vele aanwezigen bleven buiten de zaal.

Frank Vandenbroucke met Kitir en een andere schoonheid die publiciteit mocht maken voor haar tas.

Covid Safe Test.
De vijf personen die aan de ingang gewapend met GSM, de QR code van het CST scanden hadden geen systeem om een COVID-19 Results Sciensano te scannen, wij kregen bij het tonen van dat attest, zonder dat onze identiteit werd gecontroleerd, toegang, dat attest had evengoed van een ander persoon kunnen zijn .... zó waterdicht is dat CST gebeuren waar Frank Vandenbroucke voor zijn bijeenkomst fier naar verwijst, dus niet. 

Een "afgeborstelde" Frank Vandenbroucke in de studio bij VTM, als ze bij "hun volk" zijn is het vrijetijdskledij of in een slobbertrui. 

Negatieve Corona Test van 22 oktober 2021 om 20:39u die op 23 oktober 2021 om 09:30u getoond werd bij de ingang van The Big Shift, maar de identiteit werd niet gevraagd ......  
 
Meer volgt niet we zijn de gazet of de Vrt niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit.

Artikel: 10-21-8192
Geplaatst: 18:01 26/10/2021

Erik Verbeeck - Onafhankelijk journalist - Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 27 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.