Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
The Buroprint Tuerlinckx Saga gaat verder.
02 september 2007
Verkoopster legde valse getuigenis af.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 321.800
Begijnendijk / Aarschot 02 september 2007.
 
In Morsum Magnificat 146 komen we terug op de affaire van Buroprint Tuerlinckx en de klacht die de zaakvoerder op 26 juni 2007 tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat indiende.
 
Vijand in huis.
Door de speciale werkgever / werknemer relatie zit het er tussen de zaakvoerder en zijn verkoopster soms bovenarms op, maar soms gaat het ook opperbest tussen de twee.
Op bepaalde momenten vliegen de vonken eraf, dat gebeurt wanneer de verkoopster haar "zin" niet krijgt en dan gebruikt ze al heel vlug het woord "smeerlap".
Eén en ander impliceert dat, wanneer de verkoopster het woord smeerlap in de mond neemt, haar baasje ook de vijand in huis heeft, het dametje kan het spel heel vals spelen en op zo'n moment is ze haar eigen (overdreven) emoties niet meer de baas en lapt ze haar baasje erin.

Valse verklaring.
Dat de verkoopster permanent op zoek is naar een lucratieve job zoals deze bij Tuerlinckx die zij wegens de speciale relatie en door "kontdraaierij" heeft kunnen  bemachtigen, weet ieder interim kantoor uit de wijde omgeving.
Dat ze via een klant van Tuerlinckx dacht op dezelfde manier als bij Tuerlinckx te kunnen werken, draaide voor haar op een sisser uit, nadat ze zeven maanden interesse veinsde, die zaakvoerder er op aandrong dat ze kleur zou bekennen, haakte ze af met een e-mail waarin de kwinkslag stond te lezen dat ze bij haar huidige werkgever (Buroprint Tuerlinckx) geen bijkomende vrije dagen kon krijgen ..... 
Maar op 26 juni 2007 verklaart ze aan de politie dat ze de samenwerking met de persoon (die Tuerlinckx aanklaagt) heeft stopgezet wegens zijn moeilijk karakter, dat is zondermeer een vals getuigenis.
 
Erik Verbeeck
©

Hoofdredacteur Morsum Magnificat ®
 
Morsum Magnificat ® wordt uitgegeven door MORSE-Press VOF (licentienemer)
www.morse-press.be en is lid van de unie van uitgevers van de periodieke pers (UPP).
 
Laatste update ( 03 september 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.