Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926652

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mechelen : "Vooruit" met de geit en tafelspringer Conner Rousseau-MM-312-05
23 oktober 2021
Met "The Big Shift" wil Vooruit antipolitiek en extremen aanvallen. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.829.500
Mechelen 23 oktober 2021  

Morsum Magnificat op naar 10.000.000 paginabezoekers 

-- Update 2
Opvoeding.
We hebben zoals altijd uit principe, noch van de drankjes, noch van de hapjes / lunch genoten, we hebben dat overgelaten aan de journalisten van de klassieke pers waarvan de Vrt maar liefst met drie ploegen ter plaatse was, de grootse Radio kontlik journalist Vansevenant op kop. Wat het meeste ergert is de mentaliteit van zij die wel van de hapjes genieten en die nadat ze zichzelf weer een keer hebben bediend, maar in de buurt van de distafel blijven kletsen en anderen hinderen, dat was niet alleen gisteren bij Vooruit het geval maar zowat overal, het is een kwestie van opvoeding! 


Een voorbeeld al bij de koffie blijven ze bij de tafel rondhangen terwijl er in de zaal plaats zat is, ze  staan anderen in de weg. Johny Vansevenant één van de grootste kontlik journalisten die we kennen.

-- einde update 2
15:25 24/10/2021  

-- Update1
Opvolging.
Van alle -bijna- duizend deelnemers aan het " The Big Shift " moment heeft Vooruit de gegevens en het e-mail adres, dat wordt gretig gebruikt om die deelnemers de -zon- dag na het evenement in Mechelen, al te bestoken met " .. De kick-off van The Big Shift was geweldig. Jullie waren geweldig ..". In de e-mail wordt ondanks dat iedere deelnemer in de veel te kleine ruimte waar 4 personen per vierkante meter zonder masker de show volgden, een QR code heeft ontvangen om te reageren en voorstellen te doen, wordt in de e-mail van zondag gevraagd om opnieuw de test te doen. Conner Rousseau is blijkbaar buiten een tafelspringer ook een drammertje.

Eenrichtingverkeer.
Als aanwezige hebben wij tevergeefs gezocht naar de perswoordvoerder van Vooruit maar niet gevonden, wij hebben ook vragen gesteld, maar geen antwoorden ontvangen, het is dus weer vanuit de politiek eenrichtingsverkeer, burgers worden bestookt met vragen maar krijgen geen antwoord op hun vragen.
-- einde update 1
11:23 24/10/2021 

Vooruit telde via haar website met een timer al enkele dagen af naar de start van " The Big Shift ", die vandaag in de Neckerhal werd georganiseerd. Of de partij Vooruit, waarvoor Conner Rousseau op de tafel springt, die grote verschuiving zal realiseren zal met de tijd nog moeten blijken. Met stoere bewoordingen preken voor eigen kerk en op avontuur trekken wil nog niet zeggen dat die droom werkelijkheid zal worden. Voor de socialisten die al decennialang het land hebben mogen meebesturen en nu naar een grote verschuiving streven, is dat in zekere zin toch in eigen voet schieten. 

Aan de slag met de QR Code 

Maxim Veys actief in de Commissie Wonen, de stijl is er al, nu in het kader van het algemeen belang nog willen luisteren. Politici luisteren altijd, maar onthouden vooral zaken waarvan zij politiek beter worden!   

Antipolitiek en extreem bestrijden.
Twee van de nieuwe taken waarmee Conner Rousseau zijn achterban de boer wil opsturen, is de strijd tegen de antipolitiek aangaan en extremen tegenhouden, dat lijkt ons eenvoudiger gedacht dan gedaan. Het zijn de klassieke partijen die deze antipolitiek veroorzaakt hebben en vooral de linkse partijen die het cordon sanitaire in het leven hebben geroepen en gehouden. Het was onverstandig om het Vlaams Blok / Belang weg te houden van de regeringstafel, pas dan zou het kiesvee op beperkte schaal hebben kunnen vaststellen wat die partij inhield. Het cordon heeft een averechts effect gehad, het Vlaams Belang is groter geworden, dat is de schuld van de klassieke partijen. Door de frustratie van het kiespubliek kon de partij groter worden en is de kans groot dat ze dito aan zet zou kunnen komen. Trouwens, bestaan er nog partijen en wat is het verschil tussen links en rechts? Het Vlaams Belang is in geen geval een sociale partij. 


23 okt 21 Neckerhal Mechelen - Moeten we dat wel geloven, politici hebben ons al zo veel wijsgemaakt.

Stemmen.
Meteen na speech van Rousseau kregen de aanwezigen bij het verlaten van de zaal een QR code -inzet- waarmee zij vragen kunnen beantwoorden om zodoende, zogezegd, mee het beleid kunnen bepalen. Dat klinkt als een verkiezingsbelofte waarvan, nadat ze in het zadel zitten, niets of weinig overblijft, die trucen van de foor kent het kiespubliek ondertussen wel. De politiek heeft nog nooit ernstig naar "het volk" geluisterd en dat breekt ze nu zuur op en dat is het succes van rechts, dat is niet alleen hier zo, maar ook in andere landen. Conner Rousseau gaat daar verandering in brengen door het woord en de suggestie aan "jullie" over te laten "Welcome to the big shift" dixit Conner Rousseau. Morsum Magnificat heeft al minstens één onderwerp waar Maxim Veys naar moet luisteren dat is "de woningproblematiek"! Maxim is actief en vrij nieuw in de Commissie Wonen en luistert niet genoeg naar ervaringsdeskundigen.

Conner Rousseau tijdens de sound check, het leek wel een andere Conner Rousseau....

Covid Safe Ticket.
Aanwezigen met mondmaskers waren er maar amper, ook tijdens het "moment suprême" dat Conner Rousseau letterlijk door de muur naar binnen kwam gestoven. Ook quasi geen mondmaskers terwijl de zaal toch tot de nok gevuld, was, is toch tegen de filosofie van Frank Vandenbroucke die ook aanwezig was. Iedereen diende bij de ingang een Covid Safe Ticket te tonen, daarvoor stonden zes personen met de GSM paraat om de QR code te scannen. Morsum Magnificat had een " Safe test " van Sciensano en dat was zonder QR Code. 
 
Meer volgt asap in MM we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit.

Artikel: 10-21-8188
Geplaatst: 18:24 23/10/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 29 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.