Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925701

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Stooktoestellen en stookolietanks maar geen oog voor verbrandingsattesten.
20 oktober 2021
Klassieke papegaaijournalistiek wars van theoretische en praktische kennis. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.776.000
Tienen 20 oktober 2021

De klassieke pers, de slippendragers van de politiek en dragers van het systeem, vooral dat elektrisch geladen ADHD manneke en zelfverklaarde inspecteur van Radio2, kent er niets van. Sven Pichal had aan de N-VA politicus de vraag moeten stellen hoe het komt dat er z veel lekkende stookolietanks bestaan! Het antwoord is heel eenvoudig: de -p-overheid heeft door wanbeleid nooit fatsoenlijk toegezien op de toepassing van de Vlarem wetgeving, evenmin gecontroleerd of leveranciers soms k stookolie leverden in stookolietanks -in het Vlarem houders genoemd- die niet voorzien waren van een geldig label -de groene dop, groene flop, red-. Stookolieleveranciers hebben zich van die Vlarem wetgeving nooit iets aangetrokken, controle was er toch niet. Er wordt ook geen aandacht geschonken aan de wettelijke verplichting voor gebouwen ouder dan 5 jaar om een verwarmingsaudit te laten uitvoeren. Op die manier houden de lokale besturen o.a. malafide verhuurders de hand boven het hoofd. CV installaties die niet orde zijn vervuilen de lucht en er moet meer gestookt worden.

Lokaal bestuur Aarschot faalde.
Deze redactie legde in Rillaar een ondergrondse lekkende en buiten dienst gestelde stookolietank van meer dan zesduizend liter bloot. Stad Aarschot kon na een melding van deze redactie niet anders dan optreden, maar liet de lekkende tank toch niet verwijderen, ondanks het feit dat er milieuschade mot zijn, Morsum Magnificat heeft voldoende bewijzen om dat aan te tonen.

Patrick Van den Bossche toen tijdens de Green Deal nu 3 jaar later bij het elektrieke ADHD-manneke van Radio2, Morsum Magnificat wist en bracht het al in oktober 2018 ..... 

Verbrandingsattest. 
Waar de politiek vooral over zwijgt is de toepassing van het Besluit van de Vlaamse Regering van 8 december 2006 dat zegt dat elke 2 jaar voor gasgestookte toestellen en elk jaar voor verwarming met stookolie gestookt, er door een door Omgeving Vlaanderen erkend technicus een verbrandingsattest moet worden afgeleverd. Maar zelfs bij een woningcontrole kijken de ambtenaren niet eens na of dat attest er is, daar steekt de politiek van alle pluimage grandioos de kop in 't zand, hypocrisie van het hoogste niveau!

Agoriashow met minister Schauvliege op 22 oktober 2018. Show verkopen en leuteren kunnen ze allemaal goed, maar handhaven is heel wat minder, ondertussen blijft de luchtvervuiling en de milieuvervuiling wat ze is! - FOTO EVER

Meer volgt asap in MM-312-03, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst nit uit.

Artikel: 10-21-8184
Geplaatst: 10:28 20/10/2021

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 20 oktober 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.