Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926656





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Burgemeester verklaarde slechts één appartement ongeschikt voor bewoning.
16 oktober 2021
Pertinent bewijs van onbehoorlijk bestuur door schending gelijkheidsbeginsel geleverd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.752.200
Tienen 16 oktober 2021

Dit is een nieuw element dat kadert in het algemeen belang en de huurproblematiek waarover politici van alle pluimage maar al te graag, te vaak en zonder kennis van zaken, leuteren en malafide verhuurders de hand boven het hoofd wordt gehouden. 

Aanplakking.
Eén klassiek medium kreeg de kans om aan deze toch wel exclusieve zaak aandacht te besteden, dat medium prijkt ook op de perslijst van de website van stad Tienen. Er blijft, wetende dat dit in de lopende huurzaak weer tegen deze redactie zal gebruikt worden, niet anders over dan zelf de nieuwe feiten te brengen. Stad Tienen verklaarde één van de twee in 1992 zonder bouwvergunning opgetrokken appartementen aan de Oplintersesteenweg 217A, ongeschikt, nu werd de aanplakking doorgevoerd -foto- 

Partyka miskent haar wettelijke verplichtingen.
Dat er slechts één appartement aan een woningcontrole werd onderworpen toont nogmaals aan dat de lokale besturen, hier Katrien Partyka -CD§V- grandioos in de fout gaan en hun wettelijke verplichtingen die ze bij het in het zadel zetten zweren, miskennen. Alleen al op één item moeten ook de drie andere appartementen ongeschikt worden verklaard omdat de voeding van de elektrische installatie grondig fout zit, dat werd aan de burgemeester mede een aangetekend schrijven J21092070 gemeld, maar de burgemeester reageert niet eens en steekt haar tsjevenkop in 't zand. 

Eerdere artikel over dit item.

De aanplakking gebeurde zonder verwittiging van de betrokkenen. Een huisnummer is er, zoals dat in het politiereglement vban Tienen is vereist, ook niet, daar op toezien is de taak van de stad Tienen en de wijkagent - politicus in uniform -.

Eerste klas metselaar bricoleur.
Ondertussen heeft de eigenaar uit het verslag van het woononderzoek van het ongeschikt verklaarde appartement geleerd en een voorbeeld om in het tweede - ook zonder vergunning gebouwd appartement -, op zijn manier beginnen te bricoleren. Wellicht geeft de burgemeester van Tienen hem de kans om, vooraleer een controle uit te voeren, eerst zelf wat de bricoleren, een voorbeeld daarvan volgt in MM 312-03  

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit, óók Katrien Partyka niet.

Artikel: 10-21-8180
Geplaatst: 16:23 16/10/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 25 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.