Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929263





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk gaat sluikstort waaronder ook asbest opruimen.
02 september 2007
Gaat men de regels verwijdering asbest respecteren ?
Bezoekers website Morsum Magnificat : 321.600
Begijnendijk 02 september 2007

Update 1 - 03 september 2007 17:00u
Niettegenstaande Willy Michiels en burgemeester van Begijnendijk ons op vrijdag 31 augustus bevestigde dat vandaag 03 september tot opruiming zou worden overgegaan, maar dat is niet gebeurd, gelukkig weten we allemaal hoeveel we van politici mogen geloven.  


Reeds geruime tijd wordt er langs een pad van de Grote Baan ter hoogte van de AVEVE bouwafval gestort, de ganse buurt wist het, maar het Begijnendijks beleid, haar politie én de gemeentelijke milieudienst zijn stekeblind. De redactie van Morsum Magnificat werd ingelicht, ging op 30 augustus tot actie over en nu zou volgens de burgemeester Willy Michiels de rotzooi op 3 september worden opgeruimd.

De "Zijderupsen".
Tijdens een recente gemeenteraad kwam de Begijnendijkse fluwelen oppositie ² aandraven met een verhaal, dat het gemeentepersoneel die assistentie verleende aan de Civiele Veiligheid bij de verwijdering van de zijderupsen, geen of onvoldoende PBM, zelfs geen beschermende kledij droeg, zoals een witte "Tyvek" overall.

Niet de juiste maat.
Het gemeentepersoneel zou om geen PBM gedragen te hebben, als excuus de kwinkslag hebben gebruikt, dat ze geen gepaste overall (niet de juiste maat) ter beschikking hadden, maar burgemeester Willy Michiels sprak dat tegen, dus, welles nietes.  Hoe dan ook was het niet te verantwoorden geen aangepaste PBM te dragen om zo’n job uit te voeren. We verwijzen naar ons artikel in Morsum Magnificat 131 van november 2006 toen we de gemeentearbeiders bij snoeiwerken aan de bibliotheek aan de P.Scharpélaan betrapten op de overtreding van de wet op de mobiele werkplaatsen en het niet dragen van PBM, zelfs geen helm !

Asbest.
Tussen het gestort bouwafval liggen er ook een hoop Eternit golfplaten, en die bevatten asbest, om dat op te ruimen, moeten de personen ......

Lees het dagartikel (voor betalende abonnees) over het opruimen van de
 Asbesthoudende golfplaten

Erik Verbeeck
©
Hoofdredacteur Morsum Magnificat ®

Website abonnee van Morsum Magnificat ® wordt u reeds door betaling van 5,00 euro per maand of 50 euro per jaar aan de uitgever
www.morse-press.be  stort het bedrag (per maand of per jaar) via rekening n° 001-5093123-20 van MORSE-Press VOF te 3130 Begijnendijk en u ontvangt een login en paswoord via uw e-mail adres.


² Fluwelen oppositie.
Het zijn de pseudo socialisten van "Samen.be" die pas rijk zijn als de anderen arm zijn, behalve "Show" verkopen in de gemeenteraad (vooral showman Frans Van Der Veken de onderwijzer die moeilijk op een computerschem kan lezen !!) kunnen ze niet eens een degelijke oppositie voeren, het is niets anders dan slap geleuter van "Radijs- en salonsocialisten". 

 
Laatste update ( 03 september 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.