Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928019





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Bezetters andermans eigendom ontvangen van advocaat een ultimatum-Update1
05 oktober 2021
Terrein moet binnen de twee weken in originele staat hersteld worden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.681.000
Londerzeel / Tienen 05 oktober 2021

Dit is maatschappelijk relevante informatie betreffende de belevenissen van huurders, de nakende klacht tegen het Vlaams woonbeleid en artikel 1.5 van de Vlaamse Codex Wonen 2021 "... behoorlijke woonomgeving ..." 

-- Update 1
Opruimwerken gestart.
Sinds zaterdag 9 oktober 2021 is "Joske" gestart met het verwijderen van de pallets en kippengaas, echter worden de materialen voor een nieuwe scheidingswand hergebruikt, of de juiste scheiding tussen perceel 217 en 217A wordt gerespecteerd is onduidelijk. Zijn verhaal dat hij het perceel had geërfd was dus een fabeltje. 

De gedwongen opruiming is begonnen, maar er is nog heel wat werk en er komt weer nieuwe rotzooi bij. 

-- einde update 1
14:39 10/10/2021

Met een brief van 1 oktober 2021 verzoekt een advocaat dat de ophoging, de zitbanken en de met pallets opgetrokken omheiningen, binnen twee weken van het perceel Oplintersesteenweg 217 verwijderd moeten worden. Een, op zijn zachtst uitgedrukt, "Fantast" plaatste, zonder toelating van de eigenaar-s-, met pallets omheiningen op het perceel om er vee in los te laten. De uitbater van het frituur Rond Punt -Panda bvba- heeft op dat perceel enkele rustbanken geplaatst waar klanten kunnen plaatsnemen. Maar geen van beiden heeft daarvoor de toelating van de échte eigenaars gekregen. Omdat wij over die puinhoop aan omheiningen aan die fantast vragen stelden, probeerde deze ons een oor aan te naaien door te zeggen dat hij het terrein had geërfd. 

Ophoging, verharding, plaatsen van zitbanken, plaatsen van omheiningen, commercieel uitbaten van andermans terrein, ook het lokaal bestuur van Tienen steekt kop in 't zand en dat terwijl ze weten dat niets vergund is en overlast veroorzaakt ...

Overlast.
Voor de op dat terrein aangebrachte constructies, het verhogen van het terrein, verhardingen en de omheiningen is er volgens een e-mail van de dienst ruimtelijke ordening van stad Tienen van 8 juli 2021, geen vergunning afgeleverd. Deze wederrechtelijk aangebrachte ophoging, verharding en omheiningen veroorzaken overlast, dat is vooral het geval met het vee dat er te zien is waardoor personen, vreemd aan het gebouw, de private delen betreden om de dieren te bekijken.  

Deze invalide plaatste zo'n 60 houten paaltjes!


Hier en ook met vele andere voorbeelden, is er niets te merken dat die man invalide zou zijn. Hier werd Hoofdstuk IV afdeling I art.67 § 1 van het politiereglement van Tienen goedgekeurd door de gemeenteraad van 25 juni 2020 met de voeten getreden. Ook werd het rustig huurgenot op zondag 13 juni 2021 vanaf 08 uur verstoord door het boren van paaltjes, een opmerking daarover ontaardde in schelden en bedreigingen van de pseudo invalide die al jaren de scepter mag zwaaien in het gebouw.

Bedreigingen.
Wanneer deze redactie, die er gevestigd is, de "Fantast" over die hinder aanspraken, werden we bedacht met een smerige, valse klacht en vele bedreigingen, die niet zonder gevolg zijn gebleven. Al die omheiningen werden door een zogenaamde invalide opgetrokken, geen werk buiten het zicht van het goedgelovige volk is te zwaar voor hem, voor het oog van het kerkvolk toert hij echter rond in een rolstoel.    

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit. 

Artikel: 10-21-8167
Geplaatst: 20:01 4/10/2021

Erik Verbeeck - onafhankelijk journalist - hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 10 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.