Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925709

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Andy Vermaut verslaat Patrick Lansens ook in hoger beroep-MM-311-03-RE1
17 september 2021
De geschiedenis over David en Goliath herhaalt zich te Koekelare. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.594.900
Koekelare 17 september 2021.


-- Reactie van Andy Vermaut.
Ik eis de heropening van mijn account in eerste instantie, moest mijn identiteitskaart uploaden en daarna is mijn persoonlijke account verdwenen, daar heb ik geen reden voor gekregen. Ik heb eerst 15 keer Facebook Europe bezocht in de Regentlaan in Brussel om het in de minne te kunnen oplossen, daar werd uiteindelijk geen gevolg aan gegeven, dan zal ik de gevolgen dragen.
NVDR : Of Facebook zómaar uw EID kan / mag opvragen komt hier onwettig over.
Morsum Magnificat : Is Facebook aanpakken niet wat hoog gegrepen?
Andy Vermaut : Rechtszaken voeren is altijd een risico,Facebook vindt dat de Belgische rechtbanken geen bevoegdheid hebben in deze, het wordt dus een pittige discussie, contractbreuk van Facebook zelf.
Morsum Magnificat : Gaat Postversa nu Raf - aanbrenger van fondsen - er uit is, de advocaat kunnen betalen? Maar daarop reageert Andy Vermaut niet.
Andy Vermaut : Enerzijds is er de contractuele basis die Facebook met zijn gebruikers sluit, maar anderzijds zijn er ook de niet-contractuele rechten waar het contractueel charter van Facebook in Europa moet aan voldoen. Als mensenrechtenverdediger word ik ondermijnd in het uitoefenen van mijn activiteiten en kan ik met duizenden contacten geen contact meer leggen. Ook het downloaden van mijn gegevens wordt door Facebook verhinderd. Deze rapporteringen zijn anoniem, je kunt je er niet tegen verdedigen. Vandaar dat ook het contract dat Facebook met zijn gebruikers maakt in deze tegen Facebook zelf wordt gebruikt. Het algoritme houdt geen rekening met onterechte rapporteringen. Als je morgen met drie vrienden afspreekt om dezelfde mens elke dag te rapporteren, zal je account, ook al heb je niks misdaan, verwijderd worden. Het algoritme denkt ten onrechte dat er iets mis is. Er is geen manier om je hiertegen te verdedigen.
-- Einde RE1
19:40 19/09/2021

Andy Vermaut is een ondertussen bekend en hier en daar zelfs berucht activist, activiteiten die in Koekelare ook gericht werden op de toenmalige burgemeester Patrick Lansens -sp.a-. Morsum Magnificat voerde in Koekelare, los van de acties van Vermaut, ook een actie rond de onveilige openbare elektrische netten en de aftakkingen naar woningen, dat onderzoek werd beschreven in "MM-260-06 special". Morsum Magnificat werd daarvoor, in tegenstelling tot Andy Vermaut, na het verdelen van een flyer, niet met een gigantische schadeclaim aangeklaagd, integendeel Patrick Lansens charterde Fluvius om de door Morsum Magnificat belichte toestanden te herstellen. Lees hier het Arrest van 2 september 2021

Gigantische schadeclaim.
Andy Vermaut nam de handel en wandel van burgemeester Patrick Lansens op de korrel en verspreidde dat in de brievenbussen waarop Patrick Lansens een burgerlijke zaak tegen Vermaut op het getouw zette bij de rechtbank in Veurne, Lansens claimde een disproportionele schadevergoeding van 100.000 euro maar Lansens kreeg van de Rechter in Veurne ongelijk. Ondertussen zet Vermaut zijn acties ook elders zoals bij de Freedom of Speech actie te Brussel verder. 

Andy Vermaut t/ Facebook.
Omdat Facebook - waarvan de zetel zich in Ierland bevindt - het account van Andy Vermaut heeft verwijderd heeft Vermaut een nieuwe juridische actie op het getouw gezet, wie zou dat - zoals zijn acties van weleer in Koekelare - nu financieren?

Meer volgt, we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici -ook het Vlaams Belang- maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit. 

Artikel n°: 09-21-8147
Geplaatst: 12:47 17/09/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 19 september 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.