Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929263





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Wanbeheer van de MGB.
31 augustus 2007
 Kantine sporthal De Tumkens brengt de helft minder op !
Bezoekers website Morsum Magnificat : 320.800
Begijnendijk 31 augustus 2007

In de periode dat Verduyckt MGB burgemeester was, werd sporthal De Tumkens op een nogal eigenaardige manier aan een koppel verhuurd, maar ondertussen kreeg het koppel ruzie die zich maar al te vaak vóór de klanten uitte en dat kon niet blijven duren.

Vreemd.
Het ongehuwde koppel ging uit elkaar en de man begon een andere Snackbar in Begijnendijk. Zij in Betekom en hij dus in Begijnendijk. Eigenaardig genoeg liet de gemeente Begijnendijk de uitbaatster van de cafetaria van De Tumkens begaan, maar opeens werd het huurcontract stopgezet, zogezegd omdat er drie jaar voorbij was !
Kwatongen beweren dat de gemeente haar oren heeft laten hangen aan de vroegere uitbater, een privé detective, én dat de gemeente de cafetaria in eigen beheer zou willen uitbaten, hoe dan ook een vreemde zaak.

De helft minder huur.
Aan deze redactie bevestigde de vorige uitbater dat hij absoluut de uitbating van de cafetaria van De Tumkens wilde binnenrijven en dat hij daarvoor meteen 2.500 euro huur per maand wilde neertellen, bovendien had Roger Verduyckt tegen de bevallige dame (zijn toenmalige vriendin) gezegd dat het in orde zou komen !  Maar de relatie van het koppel en de verstandhouding  .......

Lees hier het artikel (voor betalende abonnees) Begijnendijk wanbeheer

Opgelet !
Vanaf 01 september 2007 zal u voor het dag- en snelnieuws een paswoord aan MORSE-Press VOF dienen aan te vragen, deze berichten zullen vanaf 1.9.2007 niet meer gratis te downloaden zijn.

www.morse-press.be     

Laatste update ( 02 september 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.