Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925723





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
23 juli 2021
Minister van Maatschappelijke Integratie en de POD springen bij.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.178.600
Brussel 23 juli 2021

De Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie, Karine Lalieux, -sp.a- komt door de recente watersnood financieel tegemoet, Lalieux schakelt ook haar administratie, met name  de POD Maatschappelijke Integratie in om de OCMW's te begeleiden, dat doet deze POD trouwens al heel lang en ze doen dat, ook al zijn ze overwegend Franstalig, ook goed, de socialisten hebben het in Wallonië en ook in Brussel nog altijd voor het zeggen. 

OCMW's.
Er werd voor de OCMW's van de getroffen gemeenten 20 miljoen euro uitgetrokken, de POD helpt de OCMW's met de administratieve moeilijkheden. De geldkraan van de failliete Belgische Staat, staat nog steeds open, de geldmachines staan roodgloeiend, arm failliet land met heel veel rijke burgers die door sjoemelen, fiscale en sociale fraude kapitalen hebben kunnen vergaren, de rijken blijven buiten schot terwijl de kleintjes overal gecontroleerd en uitgemolken worden. De socialisten hebben nooit kunnen bereiken dat de belasting op kapitaal gelijk wordt aan deze op arbeid. Misschien zijn er bij de top van de socialisten óók te veel kapitalisten!? 

Meer over dit onderwerp volgt misschien, we zijn de gazet niet, we worden door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees en belangrijk: de politiek heeft bij Morsum Magnificat geen enkele invloed, integendeel, zij kunnen, in tegenstelling tot de gazetten, onze pen niet vasthouden!

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur  -  Verantwoordelijke uitgever
 
Artikel: 07-21-8112
Geplaatst: 18:05 23/07/2021
Laatste update ( 23 juli 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.