Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925726





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Respectloze, niet gehandhaafde, ongedisciplineerde en egoïstische maatschappij-MM-160
10 juli 2021
Verloedering van de maatschappij door het gedoogbeleid wegens electoraal belang van politici.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.041.300
Redactie 10 juli 2021.

Gratis MM 160 met 24 pagina's Morsum Magnificat van december 2008 

Uit de zaak van de Limburgse militair die internationale belangstelling kreeg, blijkt nu plotseling dat de militaire veiligheid ADIV -vroeger SDRA- vierkant draaide en dat er onvoldoende personeel was om militairen door te lichten, alsof dit de énige dienst van het failliete België is die met een malaise te kampen heeft! Het gedoogbeleid dat, om populair te blijven, decennialang door politici van alle partijen en kleuren is gevoerd, vriendjes te bevoordelen, postjes te creëren, de ogen te sluiten voor overtredingen en handhaving te fnuiken, stort het land in een chaos die al lang aan de gang is. 

Auteur van dit artikel als "bleu" in strenge opleiding bij de Marine / Brugge. De militaire dienstplicht moet terug ingevoerd en de jeugd een minimum aan discipline bijgebracht.  

Militaire veiligheid.

De auteur van dit artikel kan helaas ook hier weer uit ervaring spreken en schrijven. Bij de NATO technici -waartoe ik behoorde- werden marconisten / coders van de Marine door de SDRA verregaand doorgelicht, er werden in dat kader zelfs huiszoekingen verricht! Marconisten bij de Marine waren immers ook "Coders", kenden de coderingssystemen en dienden deze voor oefeningen ook toe te passen. De auteur van dit artikel doorstond alle testen en bleef dan ook gebrevetteerd NATO-technicus. 

Respectloze maatschappij.

Eén politicus, Willy Dewaele, waarschuwde in 2008 er al voor dat de kinderen niet meer door de ouders maar door allerlei faciliteiten, zoals gesubsidieerde naschoolse kinderopvang, werden opgevoed en bij derden aan hun lot worden overgelaten "we gaan daarvoor de rekening nog krijgen" zei Dewaele toen en dat is wat nu gebeurt. De jeugd van tegenwoordig is ongedisciplineerd, respectloos en super egoïstisch geworden, erger, jeugdige moordenaars van 14 jaar zijn geen uitzonderingen meer.   

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees.

Artikel n°: 07-21-8103
Geplaatst: 15:26 10/07/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 10 juli 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.