Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925727





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat is de kaap van 9 miljoen paginabezoekers voorbij.
07 juli 2021
De gratis ogenspoelers van Morsum Magnificat stijgt nog steeds.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.007.700
Tienen 07 juli 2021.

Morsum Magnificat onderscheidt zich van de klassieke pers en de gazetten die hemel en aarde verzetten om abonnees te strikken, Morsum Magnificat heeft geen abonnees en wil er ook geen, Morsum Magnificat laat ook geen publiciteit toe, dat is uniek en wellicht daarom dat de bezoekers van de website, die op weg is om vernieuwd te worden, nog steeds toeneemt. Af en toe wordt aan de uitgever MORSE-Press Vof een donatie toegestopt en, alhoewel we dat erg appreciëren, kunnen we met die donaties amper de hosting van onze website betalen! Maar misschien komt er binnenkort toch een nieuwe website ...

Misschien geen echte moord, maar wel karaktermoord.

Dat journalisten onderwerp zijn van bedreigingen en erger is deze dagen in Nederland bewezen, maar er zijn behalve flagrante daden ook veel subtielere manieren om onafhankelijk werkende journalisten monddood proberen te maken, onder meer in de vorm van karaktermoord. Morsum Magnificat is al meermaals bedreigd geweest, één keer werd de bedreiger in 2009 voor de correctionele rechtbank te Leuven gedaagd, hat was de  zoon van F. uit Begijnendijk die Morsum Magnificat bedreigde, het ging toen ook al over drugs, over cannabis in Begijnendijk dat Morsum Magnificat had blootgelegd, D, kreeg opschorting van straf. Maar Morsum Magnificat ging gewoon door en laat zich niet intimideren, dat is ook vandaag nog zo.

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees.

Artikel n°: 07-21-8100
Geplaatst: 21:07 7/07/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 07 juli 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.