Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925728





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Verhuurder trekt competentie huurder in twijfel.
06 juli 2021
Nieuw conflict in huurzaak al na twee weken een feit.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.995.100
Tienen 06 juli 2021.

Ondanks de mondelinge overeenkomst met de verhuurder en de goodwill van de huurder om een intredende plaatsbeschrijving op te maken stuit beschrijving op verzet van de verhuurder die van oordeel is dat de plaatsbeschrijving door de huurder opgemaakt, niet tegensprekelijk zou zijn! Edoch, de verhuurder formuleerde geen argumenten die aantonen dat de 20 pagina's tellende en met 63 foto's geïllustreerde plaatsbeschrijving niet correct zou zijn. In plaats van zijn grieven kenbaar te maken, schakelt de verhuurder een advocaat in en wil in bijzijn van zijn architect een nieuwe plaatsbeschrijving, in tegengesteld geval zal de advocaat dat aan de vrederechter vragen! Er is een nieuw huurconflict in de maak, het zij zo.

Weer vertrokken.

Het spel zit duidelijk op de wagen, de verhuurder aan wie de bewijzen werden geleverd dat de huurder wel degelijk ervaring heeft met veiligheid en ook onderlegd is in techniek, negeert die informatie. Ook het feit dat Telenet een defecte kabel dient te vervangen wordt door de eigenaar, wars van enige kennis, totaal verkeerd geïnterpreteerd, zijn advocaat -kassa, kassa- maakt dezelfde fout. Helaas zullen de huurders, spijtig genoeg, met andere middelen de verhuurder dienen diets te maken dat de huurwet niet alleen door de huurder, maar ook door de verhuurder deint gerespecteerd. Ook de burgemeester van Tienen, Katrien Partyka, zal haar verantwoordelijkheid dienen op te nemen. 


Veiligheid daar -s-preekt men veel over.

Politici en politie hebben de mond vol over de veiligheid, maar de auteur van dit artikel wil dat in de praktijk toegepast zien, dat is niet alleen vandaag, maar was ook 20 jaar geleden al, toen werd een deurwaarder ingeschakeld om aan te tonen dat zelfs de arbeidsinspectie -WASO- toen reeds haar werk niet deed, het Proces-verbaal van vaststelling dateert van 06 september 2001, dus twintig jaar geleden. De auteur van dit artikel zal nooit verzaken op te komen voor de veiligheid.. 

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees.

Artikel n°: 07-21-8100
Geplaatst: 21:02 6/07/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Verantwoordelijke uitgever 

Laatste update ( 09 juli 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.