Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926665





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OVAM:Patrick Hofströssler advocaat bij uitstek van een falende overheid
20 juni 2021
Morsum Magnificat waarschuwde al heel lang voor OVAM.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.797.100
Brussel 18 juni 2021

Morsum Magnificat heeft het hoofdstuk OVAM al enkele jaren geleden afgesloten, Morsum Magnificat heeft OVAM verschillende jaren gewogen en veel te licht bevonden, OVAM faalt in de saga van de aanwezigheid van Radium 226 in Gyproc platen die massaal werden gebruikt, Morsum Magnificat bracht dat verhaal nogmaals met een online artikel van 20 oktober 2013. OVAM laat haar oren ook in dat dossier hangen aan de politiek! Idem in de zaak rond SVK in Sint-Niklaas - MM 281 03 - , ook dat was onder Joke Schauvliege - CD&V-.

Henny De Baets door Morsum Magnificat gewogen en veel te licht bevonden, Morsum Magnificat twijfelt over haar competentie.... 

Hofströssler peperduur advocaat bij uitstek van een falende overheid.

Ook met deze advocaat en de -p-overheid, in casu het FANC, heeft Morsum Magnificat ervaring, de hoofdredacteur daagde in een ander leven, het Federaal Agentschap Nucleaire Controle voor de Rechter. Het FANC deed toen in 2003 beroep op Eubelius het peperduur advocatenkantoor gevestigd aan de Louisalaan te Brussel waar advocaat Patrick Hofströssler partner was van gewezen minister van Justitie Koen Geens ..... Het FANC werd toen op 30 december 2003 door dat kortgeding veroordeeld, Eubelius beet in het zand, nadien volgde er nog een beroep en Hofströssler diende zich te weren als een duivel in een wijwatervat, uiteindelijk diende er een Rechter gevonden die het FANC in deze ten gronde durfde aan te pakken! Justitie is immers krom. Hofströssler daagde ook op in de zaak rond de klokkenluiders van HaZoDi.


Joke Schauvliege - CD&V - bij OVAM in 2018 in Borgerhout.

Misleiding troef.

De politiek doet niet anders dan vechten voor hun eigen welzijn en het vergaren van geld en macht, Joke Schauvliege fnuikte in haar departement assertieve ambtenaren zoals Paul Bernaert en Peter Bergen, predikte handhaving op persconferenties, maar tegelijkertijd zette ze ambtenaren die echt wilden handhaven opzij, het volk blijft het allemaal slikken en schiet op de pianisten zoals Morsum Magnificat en nog enkele andere kleine redacties die nog kritiek aandurven. 

Meer volgt misschien nog, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en we werven ook geen abonnees! 

Artikel n°: 06-21-8086
Geplaatst: 11:19 20/06/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 21 juni 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.