Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925732

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat : Voorlopig geen nieuwe website.
10 juni 2021
Vermeende ICT specialist, faalt na maanden proberen en beloven. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.665.100
Herzele 10 juni 2021.

De beloften waren mooi : het aanpassen van de oude Mambo en het overbrengen van de dure Combell hosting naar een goedkopere dat 60 euro per jaar zou kosten, inclusief de e-mail adressen en dat vóór dat de hosting van Morsum Magnificat voor 217 € op 6 juni 2021 bij Combell zou vervallen. Op 24 november 2020 om 15:14u mocht de ICT'er K.K. de volledige website van de Combell server downloaden en zou hij aan de slag gaan, helaas bleef het bij beloften en afspraken tien tientallen keren niet werden nagekomen.

Combell.

Gezien het hostingpakket bij Combell op 6 juni is vervallen en de opzeg één maand voordien moet gebeuren, K.K. er niet in slaagde om het pakket op een andere server over te plaatsen, hebben wij de diensten van Combell voor 217 euro dienen te vernieuwen. We moeten zeggen, dat Combell een perfecte service heeft, maar het overplaatsen van een website is niet hun taak zegt Combell, dat is werk voor een ICT'er en die slaagt er na 7 maanden niet in om diens mooie beloften waar te maken.

Vertrouwen.

K.K. Verwijt ons dat wij hem te weinig vertrouwen schenken, dat klopt niet, hij heeft, weliswaar onder ons toeziend oog volledige toegang gekregen tot de server van Combell, het klopt dat wij geen passwoord geven aan derden die wij voor geen 100% kunnen vertrouwen, daarvoor hebben we twee redenen: primo; we hebben de ervaring dat K.K. bij herhaling de afspraken niet respecteerde, secundo; de man heeft zakelijk samengewerkt met oplichtster Mina Asabbane, dat is voldoende om iemand niet 100% vertrouwen, paswoorden en carte blanche te geven. 

Saul Van der Bijl.

Ook de Nederlandse Saul Van der Bijl belooft al jaren een nieuwe Morsum Magnificat met alles erop en eraan te gaan bouwen, Saul heeft wel een nieuwe layout ontworpen maar verder gaat het na jaren ook niet.  

Totaal nieuwe website.

Dan is er nog F.E. die een volledig nieuwe website heeft gemaakt, we hebben daarvoor zelfs bij Combell een nieuwe domeinnaam dienen te hosten. De website is opgevat in "Wordpress", maar F.E. heeft ze gratis aangemaakt en op de hosting gedeponeerd met een " trek uw plan " sleutel. Het heeft ons wel 100 €, EXTRA softwarepakketten en een hosting van 80 € bij Combell gekost, maar kunnen er niets mee doen bij gebrek aan kennis ter zake! Die nieuwe website kon K.K. ook niet tot leven brengen!  Voor de zoveelste keer zwaar teleurgesteld in ICT'ers en wij zijn niet de énigen. ICT’ers kunnen overweg met eigen in mekaar gestoken systemen, die van anderen deugen niet. 

Meer volgt nog , we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en we werven ook geen abonnees! 

Artikel n°: 06-21-8081
Geplaatst: 6:03 10/06/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 10 juni 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.