Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925735





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Oplaadcircus elektrische wagens bereikt nieuw hoogtepunt.
25 mei 2021
Politici die hun zakken door Fluvius laten vullen, blind voor de waarheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.524.500
Redactie 25 mei 2021.

Het is werkelijk ongelooflijk dat politicus Bart Somers - Open Vld - in de klassieke pers weer zijn show mag komen opvoeren en het volk belazeren, nu over de laadkabels die, bedekt met een niet daartoe bestemde rubber mat, over het voetpad mogen worden gelegd! Vergeet het "volk" weer dat het uitgerekend ook diezelfde Somers is, die Sihame El Kaouakibi op een zeer enthousiaste manier in de publiciteit bracht! Bartje Somers, die als poulain van fantast Guy Verhofstadt in het zadel werd gezet, komt, niettegenstaande de Open Vld bij de verkiezingen door het volk werd teruggefloten, overal tevoorschijn, Somers blijft van zijn macht genieten! Voor hoeveel gaat de belastingbetaler in de affaire El Kaouakibi opdraaien, had Bartje Somers de ware aard van Sihame dan niet door?


Bart Somers -Open Vld - macht grijpen en behouden geholpen door de klassieke pers, de dragers van het systeem!

Elektrische netten zijn ondermaats.

Het is heel duidelijk dat door de decentrale energieproductie en MM-153 de elektrische netten ondermaats zijn geworden en de gevraagde vermogens niet meer kan transporteren, dat werd onder meer duidelijk uit de uitzending van Pano over de zonnepanelen. Nu komt het probleem van de laadpalen die heel veel vermogen vergen die door de DNB Fluvius niet kan geleverd worden. Het is uitgerekend in de raden van bestuur van Fluvius dat honderden politici zitpenningen -en meer- opstrijken en blind zijn voor het probleem van de ondermaatse elektrische netten ! 

Openbaar domein.

Een kabel op het openbaar domein vergt een toelating voor "inname openbaar domein", de gemeente Zottegem van minister van Wonen Matthias Diependaele, heeft daarvoor een speciaal document online geplaatst. Het Besluit van de Vlaamse Regering van 29 maart 2002 is ook duidelijk! Maar als je Bart Somers heet, dan moet ge u van de wet niks aantrekken, hoe noemt men dat weer "Machtsmisbruik"?  

Meer volgt in MM-307-7, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd maar de politiek heeft bij deze redactie dan ook niéts te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 05-21-8067
Geplaatst: 17:04 25/05/2021
Laatste update ( 27 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.