Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925736





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Europol vraagt hulp van publiek voor het oplossen van cold-cases.
11 mei 2021
Wie op de foto's details herkent wordt gevraagd dit te melden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.335.600
Den Haag 11 mei 2021

Gisteren bracht Europol een reeks nieuwe Stop Child Abuse - Trace An Object-afbeeldingen voor het grote publiek uit in een poging cold-cases van seksueel misbruik van kinderen op te lossen. Europol dringt er op aan dat U de afbeeldingen even bekijkt. U vindt de link hier  https://www.europol.europa.eu/newsroom/news/new-trace-object-uploads-fresh-leads-needed-in-child-sexual-abuse-cold-cases  
Mocht u een object of enige detail over de oorsprong ervan herkennen, meld dit dan via het platform, of het nu gaat om een ​​winkel, locatie of een tijdsperiode. U kunt dit veilig en anoniem doen. Geen idee is te dom of te klein, alle info is welkom.

Mogelijke aanwijzingen.

Alle foto's zijn uit beelden gehaald van seksueel kindermisbruik van zaken die nog moeten worden opgelost, sommige zijn maanden oud, anderen al enkele jaren. Onderzoekers hopen dat bepaalde details in de afbeeldingen als aanwijzingen kunnen dienen en dat leden van het publiek een detail zullen herkennen dat ertoe zou kunnen leiden dat een kind wordt gered uit handen van deze misbruikers.

Slachtofferidentificatie.

Slachtofferidentificatiespecialisten doorlopen de afbeeldingen en video's zorgvuldig frame voor frame om alles te identificeren dat helpt bij de oorsprong, locatie of de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Sommige dingen die de specialisten vinden, zijn vrij eenvoudig, zoals een straatnaambord of een nieuwsprogramma op een tv op de achtergrond, maar andere zijn moeilijker omdat daders zich steeds meer bewust worden van wat de politie zoekt. In sommige gevallen hebben onderzoekers alle onderzoekslijnen uitgeput en dan is uw hulp meer dan welkom. 

Verifiėren en verder ontwikkelen.

De slachtofferidentificatiespecialisten van Europol gebruiken uw tips die via het Trace An Object-platform zijn verzonden en werken eraan om ze te verifiėren en verder te ontwikkelen. Soms leiden uw tips ons in een bepaalde richting. De informatie wordt vervolgens naar het betreffende land gestuurd voor verder onderzoek.

Bron: Europol
Bewerking: jvds

Artikel: 05-21-8059
Geplaatst: 17:18 11/05/2021
Laatste update ( 11 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.