Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929255





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Buroprint Tuerlinckx diende klacht in tegen Morsum Magnificat.
24 augustus 2007
Hoofdredacteur overweegt bronnen bekend te maken.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 316.900
Betekom / Aarschot 24 augustus 2007.
 
Het blijkt dat
Buroprint Tuerlinckx uit Aarschot een dure Advocaat uit Leuven inschakelde om Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur aan te klagen. Een en ander heeft natuurlijk te maken met de onveilige toestanden, ondermeer met de puntgevel van de eigendom van Tuerlinckx aan de bonewijk te Aarschot waarvan Morsum Magnificat de stabiliteit had aangekaart.
 
Niets mee te maken.
Toen de redactie van Morsum Magnificat de zaakvoerder van Tuerlinckx daarover telefoneerde zei deze : Gij hebt daar niets mee te maken en gooide de telefoon in, maar nadat de redactie van Morsum Magnificat bij de Burgemeester van Aarschot informeerde liet deze de brandweer inspecties uitvoeren en die plaatste nadar afsluitingen.
 
Rancunes.
Omdat de zaakvoerder van Buroprint Tuerlinckx op wraak belust is, liet Joseph Tuerlinckx een Advocaat klacht indienen tegen Morsum Magnificat en, zoals dat in de rechtszaak met zijn (v)echtscheiding het geval was, trommelt hij ook nu weer zijn personeel op als getuige.

Bronnengeheim.
Het is niet ongewoon dat personen af en toe over hun baas uit de biecht klappen, het is ook niet ongewoon dat werknemers hun baas aan de galg praten, maar het is wél ongewoon dat werknemers hun baasje nekken (niet verwarren met n..ken), Morsum Magnificat inlichten en zeggen "doe maar, het is een smeerlap" om achteraf ten gunste van dezelfde baas <vals> te getuigen tegen de redacteur van Morsum Magnificat.
Daarom overweegt de hoofdredacteur van Morsum Magnificat om zijn bronnen met alle <pikante details> , ingeval van een rechtszaak, vrij te geven. De persoon die voor Tuerlinckx getuigde, verklaarde aan de politie dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat de informatie die hij/zij gaf, misbruikt heeft en dat is in feite een bekentenis dat hij/zij zelf de informant was !

Werkmateriaal afpakken.
De Advocaat van Tuerlinckx wil nu via een klacht bij het Parket te Leuven bekomen dat het materiaal (computer, etc) van Morsum Magnificat wordt afgenomen, zoniet zal hij (doelend op de hoofdredacteur van MM) toch niet stoppen ...... schrijft de Advocaat van Tuerlinckx aan het Parket te Leuven ....
Het is dezelfde Advocaat die de <v>echtscheiding van Joseph Tuerlinckx tegen FL door getuigenverklaringen van Tuerlinckx personeel (op 26.06.2007) ten gunste van JOSEPH TUERLINCKX  "regelde"  .....

Wordt dus vervolgd
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat.
Morsum Magnificat wordt uitgegeven door MORSE-Press VOF - meer informatie via

www.morse-press.be    of      
Laatste update ( 13 januari 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.