Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928212





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat dankzij veel inspanningen weer stilaan paraat-MM-
02 mei 2021
De pesterijen in Aalter geven hoofdredacteur nog meer energie.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.252.400
Herzele 02 mei 2021


Zonder noemenswaardige hulp van derden zijn wij er binnen de week in geslaagd om een belangrijk gedeelte van onze inboedel en installaties te verhuizen en opnieuw op te stellen. Helaas hebben we wegens gebrek aan tijd en middelen een gedeelte in Lotenhulle dienen achter te laten en zodoende de kassa van de deurwaarder - lees luxe facteur - ongewild en ongevraagd te spijzen. In tegenstelling tot de bijzonder drukke en lawaaierige Steenweg op Deinze te Lotenhulle, horen we hier in Herzele de vogeltjes fluiten en blijven we zoveel als mogelijk uit het zicht van het volk. 

Adrenaline.

De mentaliteit in Aalter en haar voorstad Lotenhulle heeft de hoofdredacteur zó fel op de heupen gewerkt dat de adrenaline werd omgezet in energie om nog sneller dan voorzien terug op kruissnelheid te komen. De komende weken zullen de gratis ogenspoelers van Morsum Magnificat aan hun trekken komen, we gaan diverse ervaringen die van GROOT maatschappelijk belang zijn, publiek maken. Wij moeten de persvrijheid waarvan wij gebruik maken, heel duur betalen, de hoofdredacteur hoopt "postuum" nog erkenning te krijgen voor de ongelijke strijd die al veertig jaar aan de gang is. Wij betalen de persvrijheid enorm duur, het zal het "systeem" dun door de pijpen der illusie stromen indien zij denken ons met pesten klein te krijgen, de hoofdredacteur werd reeds in diens jeugd gepest en dat is ondertussen meer dan zestig jaar geleden. 

Meer volgt we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 05-21-80456
Geplaatst: 20:31 2/05/2021

Laatste update ( 04 mei 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.