Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925739





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lotenhulle kende grote attractie wegens disproportionele uithuiszetting-Update1
30 april 2021
Mohammed heeft in Begijnendijk een huis kunnen huren, Erik werd officieel uit huis gezet.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.677.700
Herzele 30 april 2021

Gisteren 29 april 2021 was er spektakel in Lotenhulle, een boerengat en voorstad van Aalter. Stipt om 10u. verscheen aan de Steenweg op Deinze 178 een deurwaarder, de politie, gemeentearbeiders en Marc De Vos, de makelaar uit Evergem die het pand verhuurde en daar op dat moment niets te zoeken had. Over Marc De Vos en zijn misleidende handelspraktijken -art. VI.97 WER- is het laatste woord nog niet gezegd en geschreven. Ze troepten wegens de regen onder de carport samen en respecteerden de 1,5m afstand niet. Buren, waarvan sommigen klant zijn van de Huisartsenpraktijk Erwin Praet bv die het pand voor 9 jaar verhuurde en het na 9 dagen al wilde verbreken wegens de internetreputatie van ondergetekende auteur, maakten zich schuldig aan leedvermaak, één ervan, XX de grootste roddelaar uit de buurt die door Morsum Magnificat werd gewezen op zijn dagelijkse milieuvervuiling, was uiteraard ook van de partij om de uithuiszetting te aanschouwen, de straat aanschouwen en roddelen is immers zijn specialiteit. 

Mohammed zou deze woning toch niet bewonen.

Ondanks twee verschillende bronnen, waaronder de zoon van Mohammed zelf dit huis als hun nieuwe woning had aangewezen, blijkt het bij nader onderzoek niet te kloppen. - Update 7:06 11/06/2021

Mohammed heeft deze woning in Begijnendijk kunnen bemachtigen, afwachten of Begijnendijk ook voor dat pand een conformiteitsattest zal afleveren ....   

Mohammed gehuisvest.

Wij gaan later nog in detail terugkomen op het verschil in behandeling tussen een Palestijnse vluchteling Mohammed -38- en de hier geboren en getogen Erik -77- die hier een bijna 65-jarige werkzame loopbaan achter de rug heeft. Mohammed kreeg van Begijnendijk hulp om huursubsidie te bekomen voor een appartement dat er niet mag zijn -in stand houden bouwmisdrijf- Aan Mohammed werd in het kader van art. 60 § 7 werk verschaft, hij mocht al snel quasi onherkenbaar door het mondmasker op pagina 19 in de gemeentelijke gazet verschijnen en heeft, zoals blijkt, hulp gekregen van Begijnendijk om een leegstaand pand te kunnen huren! Hier een schrijnend voorbeeld van hoe Belgen gediscrimineerd worden en vreemdelingen bevoordeeld. Volgens informatie was de activiteit van Mohammed in Palestina niet wat hij daarover schrijft en vertelt, we komen ook daar nog op terug. 

 
29 april 2021 om 10u. stipt spektakel in Lotenhulle, de officiële uithuiszetting van Erik 
 
Meer hierover NOOIT MEER AALTER volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 04-21-8044 
Geplaatst: 19:42 30/04/2021

Laatste update ( 11 juni 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.