Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925741





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Goedele Liekens in Spanje "not amused" met artikel in Tscheldt-MM-306-04-Update 2
14 april 2021
Stiekem genomen "Sneaky" foto  aanleiding tot ongezouten commentaar in Tscheldt
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.106.600

-- Update 2
Waarom in de politiek.

Op de vraag van Morsum Magnificat waarom zij in de politiek is gestapt reageert ze " ik heb centen genoeg verdiend, trouwens verdien ik met 1 TV programma meer dan een maand parlement. In Nederland of in UK het dubbele ! Ik ben in de politiek uit idealisme gestapt schrijft Goedele aan deze redactie.

Stevaert.

Dat Willy Claes iets te maken heeft met de uitschakeling van Stevaert is haar niet bekend, zij denkt aan een ex woordvoerster van de Nationale Loterij.  Goedele gaat haar "Chemobrein "daarover eens pijnigen.

Andere zorgen.

Over mijn reactie op Techeldt "No problem" laat Goedele weten, ik laat het los , ik heb wel wat anders aan mijn hoofd laat ze aan deze redactie nog weten. 

-- einde update 2 
8:06 17/04/2021

-- Update 1
Morsum Magnificat plaatste volgende reactie op Tscheldt:

Goedele bevestigde mij dat ze momenteel in M.... - een boogscheut van Puerto-Banus - verblijft om daar in de strijd tegen haar huiskanker een behandeling te volgen, een aanvullende therapie die al maanden geleden was opgestart, een therapie die in België volgens Goedele niet zou bestaan. Goedele heeft ook de foto's van het koppel dat haar stiekem fotografeerde en zegt daarover " ik nodig jullie uit om in mijn plaats drie keer per week naar het ziekenhuis te gaan ". Of het klopt weet ik niet, de uitleg lijkt mij geloofwaardig -  16:48 14/04/2021

-- einde update 1
12:38 15/04/2021

Voor zo ver mij bekend en ook tien jaar in Begijnendijk gewoond te hebben, zijn er mij geen schandalen over Goedele Liekens bekend, bevriend met Goedele Liekens ben ik evenmin, maar nadat ik het artikel en vooral de proza van de lezers vandaag in Tscheldt had gelezen, wil ik hier toch een reactie plaatsen. Tscheldt gaat de laatste tijd toch wel heel hard te keer, op 1 april twee grappen publiceren tast toch de geloofwaardigheid aan, wat is nog juist en wat niet.


Goedele hier op het trouwfeest van Koen Sschepens, Goedele Liekens kampt met huidkanker en is voor behandeling 
in regio Malaga waar ze gespot werd door "Sneakers". 

Goedele in Spanje.

Meer hierover volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij de redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 04-21-8037
Geplaatst: 21:30 14/04/2021
Laatste update ( 17 april 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.