Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926650





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter : Morsum Magnificat geeft nieuw schot voor de boeg van het bestuur-Update2
25 maart 2021
Burgemeester De Crem CD&V moet veel beter toezien op de veiligheid!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.997.800
Lotenhulle 25 maart 2021

Morsum Magnificat op 6 april 2021 8 miljoen paginabezoekers !

-- Update 2
Melding aan burgemeester en bouwdienst.

Het is duidelijk dat het beleid in Aalter geen oog heeft voor veiligheid, zo ja, zou zo'n onstabiele constructie reeds lang verholpen zijn geweest, het moet dus zijn dat de Aalterse politie, brandweer en de technische dienst voor dergelijke gevaarlijke situaties stekenblind zijn. We weten zeer goed dat Aalter of de door hen aangestelde advocaten, quasi dagelijks hun ogen op de website komen spoelen, maar de schoorsteen blijft onveranderd. Met een e-mail is de burgemeester en de fanatieke Tania nu op de hoogte gebracht. Het is de taak van de pers om het "volk" voor dergelijke gevaarlijke situaties te waarschuwen.
In de marge : Zou die Tania van de bouwdienst soms verre familie kunnen zijn van de beruchte Ludovicus ....? 

-- einde update 2
20:37 5/04/2021

-- Update 1
Het bestuur van Aalter moet aan dat van Aarschot een voorbeeld nemen.

In 2007 heeft deze redactie in Aarschot een gevaarlijke situatie aan de burgemeester van Aarschot gemeld, zij daar in Aarschot hebben onmiddellijk de brandweer gestuurd en er werden dranghekken geplaats, Aalter heeft tot op heden nog niets ondernomen om de veiligheid van personen en goederen op het openbaar domein te garanderen!

-- einde update 1
13:24 31/03/2021

MM_305_09_Aalter_onstabiele_schouw.pdf

Lokale besturen moeten zich wel degelijk richten naar de wetten, maar dat doen ze om hun politiek imago hoog te houden, liever niet. Als het om lokale besturen gaat waarvan de burgemeester een op federaal vlak een bekend figuur is, dan is het hek helemaal van de dam en is het machtsmisbruik nog veel groter dan een burgemeester in het hol van pluto. In Aalter is dat met Pieter De Crem zeker het geval, deze redactie heeft nooit erger ervaren.


Gebouw met een op instorten staande schoorsteen op de hoek van de straat 

Veiligheid.

Over de veiligheid hebben politiek en politie de mond vol, maar in de praktijk doen ze voor veel onveilige zaken hun ogen dicht, handhaven is nu eenmaal politiek niet populair en populariteit hebben ze nodig om politiek op peil te blijven, dat is de reden dat alles verloedert! Maar als het op de toepassing van Corona aan komt, dat zijn ze in hun nopjes, de kleine burger pakken dat doen ze graag.

Intimidatie.

Telkens wanneer de hoofdredacteur in het kader van diens journalistieke activiteiten en Morsum Magnificat, Aalter berichten of vragen stuurt, volgt een aangetekend schrijven met ontvangstmelding van de Antwerpse advocatenbatterij ARCAS, recent nog over de milieuvervuiling aan 'Ter Walle 27 te Aalter 

Meer volgt wellicht, we zijn de gazet niet.

Artikel: 03-21-8023
Geplaatst: 10:30 25/03/2021

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verntwoordelkijke uitgever 
Laatste update ( 05 april 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.