Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925750





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter Kraenepoelpad: Fluvius moet haar lasdozen fatsoenlijk bevestigen.
15 maart 2021
Overal in Aalter zijn er duidelijk onderhouds- en conformiteitsproblemen met openbaar elektrisch net.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.768.100
Aalter 15 maart 2021

Vorige week sleurde in het Kraenepoelpad, dat blijkbaar permanente politiebewaking geniet, een grote eikenboom een bejaarde wandelaar mee in de dood, we stellen ons de vraag wie er in godsnaam bij stormweer tussen de bomen gaat wandelen. De klassieke pers, waarvan sommigen weer als de kippen ter plaatse waren, -welke ambtenaar heeft weer diens beroepsgeheim geschonden- brachten en illustreerden uitgebreid het droevige nieuws. Aangezien deze redactie, onder meer bij de spuitgasten, geen vriendjes heeft, is dat soort nieuws dan ook niet voor Morsum Magnificat weggelegd, trouwens men ziet ons liever niet ter plaatse omdat wij altijd verder kijken dan onze neus lang is en het "systeem" wenst nu eenmaal geen pottenkijkers.

Het is bijna onmogelijk dat zo'n mastodont van een boom omvalt zonder veel geluid te produceren die wandelaars in de buurt niet zouden horen.

Straatverlichting.

Deze redactie is in het Kraenepoelpad poolshoogte gaan nemen waar de omgewaaide boom nog steeds aanwezig is. Wat wij echter ook meteen hebben gezien is de manier waarop elektrische lasdozen van de straatverlichting met plakband aan de verlichtingspaal zijn bevestigd. Dit is nogmaals een voorbeeld van hoe intriest het in Aalter gesteld is met de conformiteit van de openbare elektrische installaties. 

Morsum Magnificat is de gazet niet en levert hier weer het formeel bewijs van het wanbeleid in Aalter, een dergelijke - of andere - lasdoos plakt men niet met plakband tegen een paal.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd en we hebben ook geen politieke kleur. 

Artikel: 03-21-8015
Geplaatst: 20:04 15/03/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 15 maart 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.