Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925752





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Agentschap Zorg en Gezondheid is een onbetrouwbare partnerUpdate1
14 maart 2021
AZG Sloot in een weliswaar niet Covid gerelateerde zaak, de ogen voor fraude.   
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.764.400
Brussel 14 maart 2021

-- Update 1

Overheid is onbetrouwbaar.

Het "Volk" mag als het om wetenschap, techniek en technologie gaat, de overheid niet vertrouwen, dat is de ervaring van deze redactie die in enkele domeinen zelf deskundig is en dat ook decennialang bewezen heeft. Echte specialisten werken niet bij de overheid waar ze permanent met politieke druk en erger worden geconfronteerd, dat is ook de reden waarom de overheid ook steeds beroep moet doen op specialisten uit de privé, maar ook daar moeten we vragen durven bij stellen omdat maar al te vaak deskundigen hun pen door hun broodheren laten hanteren, weinig in dit land is echt betrouwbaar, ook de politie is dat niet, daar zitten er nog te veel rotte appels.

-- einde update 1
13:42 15/03/2021

We zien Joris Moonens als woordvoerder van het Agentschap Zorg en Gezondheid in het kader van het Coronacircus regelmatig in de klassieke pers, maar deze redactie kijkt wel met argusogen naar de geloofwaardigheid van deze perswoordvoerder en andere, die er zijn om kromme situaties recht te praten -voor kenners lullen-. Deze redactie signaleerde bij het agentschap een geval van fraude, maar het Agentschap Zorg en Gezondheid sloot de ogen, het gaat hier wel over heel wat BTW die vadertje Staat heeft gemist omdat het Agentschap zich met een fout brandweerverslag heeft laten misleiden.

Van het kastje naar de muur.

Deze redactie leverde aan het Agentschap het formeel bewijs, maar ze willen het niet zien en Joris Moonens verwijst in zijn e-mail van 7 augustus 2020 naar de Gouverneur! Waarom doet het Agentschap dat zelf niet? Deze redactie informeerde ook de burgemeester van Aalst, jurist en N-VA persgeile Christophe D'Haese, de burgemeester maande de vzw Nedermolen aan om het nodige te doen, maar de fraude werd wijselijk omzeild. 

Hoe dan ook fraude.

Klap op de vuurpijl is dat een magistraat "N" van de ondernemingsrechtbank van Dendermonde óók van die fraude werd geïnformeerd, maar ook dié magistraat heeft met die informatie niets gedaan! Er volgt een klacht tegen die magistraat bij de Hoge raad voor de Justitie voor niet toepassing van artikel 29 van het Wetboek voor Strafvordering, maar de wet laat de Hoge raad voor de Justitie niet toe de magistraat, Voorzitter van de Ondernemingsrechtbank, in Dendermonde op de vingers te tikken, dat staat in hun brief van 02 december 2020. Fraude, daar spreken ze veel over.     

Meer volgt niet, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand financieel ondersteund.

Artikel: 03-21-8012
Geplaatst: 14:18 14/03/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 15 maart 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.