Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925753





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Covidcircus: Het "systeem" heeft bijna alles onder controle maar er blijven andere meningen.
11 maart 2021
Privacy zo goed als onbestaande, vrijheid van mening steeds meer gefnuikt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.736.100
Redactie 11 maart 2021

Morsum Magnificat op naar 8 miljoen paginabezoekers.

Hoe het "systeem" er, met de deels door hen betaalde slippendragers van de klassieke pers, in slaagde om het "Volk" door de eerste lockdown zó snel op de knieën te krijgen, kunnen wij enerzijds niet, maar anderzijds wel begrijpen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat 85% van het "Volk" sjoemelt, kleine zelfstandigen meer in 't zwart dan officieel werken, de pers door de Vlaamse Regering flink financieel ondersteund wordt en de uitgevers meer dan 200 miljoen BTW vrije steun krijgen om hun gazetten tot bij de abonnees te brengen. Niet toevallig ondersteunen Bill & Miranda Gates, die in de Corona toestanden belanghebbenden zijn, de wereldwijde media financieel met miljarden dollars.  

Nooit gezien.

Het zal in een mensengeheugen, vooral de ouderen, een ongeziene mensenmanipulatie zijn die elke minuut van de dag door de klassieke media wordt ingewreven, volop gesteund door het systeem. Het is een nooit geziene repressie van de politie die ruikt naar SS-toestanden uit de laatste wereldoorlog wat het vandaag lijkt te zijn. Het "hoe en waarom" van deze zogenaamde -opgeblazen- pandemie is nog altijd niet duidelijk, China heeft er iets mee te maken, maar China is er ook al vanaf, wij blijven onderdrukt, de kleintjes en de zwakkeren moeten er duidelijk uit! Plotseling heeft de politiek ook veel geld om uit te delen, zelfs bodemloze putten te vullen, maar de resultaten zullen er komen en dat zal niet fraai zijn.

Andere meningen.

In enkele domeinen waar deze redactie haar deskundigheid dikwijls en over een langere periode heeft bewezen, hebben wij:
- De incompetentie van de FOD Economie inzake de onveilige openbare elektrische netten blootgelegd.
- De incompetentie van het FANC inzake de gevaarlijke radioactieve opvangers voor bliksem zelfs met een      rechtszaak blootgelegd. 
- De incompetentie van de Vlaamse Regering inzake controles elektrische installaties door woningcontroleurs, een zaak die ook bij de Raad van State werd gebracht.  

Opsomming niet limitatief.

Anderen poneren nu over het Covid circus hun meningen:

- ABC Gezondheid  :
- Apotheker Haesbrouck :

Al deze berichten kaderen in de vrijheid van meningsuiting, iets waar het "systeem" steeds meer last van lijkt te hebben.

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund.  

Artikel: 03-21-8007
Geplaatst: 11:32 11/03/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacte
Laatste update ( 13 maart 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.