Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925758

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter: Eerste inspecteur van politie moet voor eigen deur ook keren.
26 februari 2021
Auto's die op de gelijkgrondse berm parkeren blijken te vervuilen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.573.100
Aalter 26 februari 2021.  

Morsum Magnificat stuurde vandaag een e-mailbericht naar de milieudienst van Aalter en de "Omgevingsinspectie" van Oost-Vlaanderen, deze laatste is dan wel bevoegd voor Klasse I installaties, maar gezien het specifieke en het feit dat we geen vertrouwen hebben in de werking van de milieu- en andere diensten van Aalter, hebben we ook die dienst geïnformeerd.

Parkeren op de berm.

In Ter Walle te Aalter, een doodlopende straat, is een café-restaurant gevestigd waarvan de statutaire zaakvoerder een Eerste inspecteur van politie is die dienst doet bij de PZ Aalter, hij is hier en daar een gevreesd milieu flik en in die functie heeft Patrick Carlier in Aalter een behoorlijk kwalijke reputatie opgebouwd, ook bij collega's.  Daarom is het zeer vreemd dat aan 't Kanteelke -als het open is- heel wat auto's op de gelijkgrondse berm geparkeerd worden en dat is, behoudens een vergissing van deze redactie, een overtreding op de artikels 23 en 24 van de verkeerswet.

Tijdens de opening van 't Kanteelke parkeren auto's op de gelijkgrondse berm, ook tegen de rijrichting en onvoldoende ruimte voor voetgangers, die moeten maar op de straat lopen!

PAK's.

Vlak voor de houten schutting staat er buiten de openingsuren, ook regelmatig een auto geparkeerd, of het dat voertuig is dat olie lekt, of een ander, maakt niet uit, er is daar op die plaats, waar volgens de verkeerswet - art.23.2 -  niet geparkeerd mag worden, uit voertuigen olie gelekt, dat zijn PAK's en zeer schadelijk voor het milieu. Dat voor de neus van een milieuflik, is onaanvaardbaar.   

Dat zijn duidelijk olielekken en niet van één keer.

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel ondersteund.   

Artikel: 02-21-7993
Geplaatst: 19:46 26/02/2021

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 26 februari 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.