Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929153





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
FANC: TELERAD doet het weer goed, al zeggen ze het zelf.
21 augustus 2007
TELERAD Systeem al zeven jaar in dienst.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 314.000
Betekom 21 augustus 2007
 

Zeven jaar TELERAMP ...
Vandaag werd de gatlikpers éénzijdig door het Federaal Agentschap geïnformeerd hoe goed hun TELERAD systeem wel werkt, maar dat het systeem al in 2000 had moeten werken heeft men er niet bijgezegd én van de gatlikpers (VRT en beeldjournalist Luc Pauwels) moeten ze geen enkele kritische vraag verwachten.
 
Eén miljard Bef.
Het TELERAD systeem dat het FANC door FABRICOM liet installeren, heeft de belastingbetaler ruim 1 miljard Bef gekost, maar door de millennium bug crashte het in 2000, het heeft dus, net als het FANC zelf, nooit fatsoenlijk gewerkt !
 
De FANC puinhoop.
Niemand van de politieke gatlikpers had ooit kritiek op het FANC, de énige die dat wél had was Morsum Magnificat, zelfs "Het Hof" had haar bezorgdheid omtrent de problemen rond de radioactiviteit aan het Kabinet van PATRICK DEWAEL uitgedrukt.
Het was de redactie van Morsum Magnificat die uiteindelijk de Directie van het FANC ten val bracht, journalisten van De Morgen en Het Nieuwsblad (Frans Desmet) tooiden zich met de veren van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat.
 
FANC stinkt : Vergaderen achter gesloten deuren.
De werkgroep Nucleaire Veiligheid bevestigde na 22 vergaderingen achter gesloten deuren, wat Morsum Magnificat al sinds 2002 zegt : de werking van het FANC is een puinhoop en te veel van de medewerkers zijn politiek benoemd en incompetent.
In de Commissie Binnenlandse Zaken van 18 april 2007 toen de vuile was van het FANC werd opgehangen, was er geen enkele journalist te bespeuren, alleen Morsum Magnificat was, tot groot ongenoegen van Voorzitter André Frédéric en Minister Patrick Dewael, ongewenst van de partij.
 
Ondertussen is er geen regering en kan het FANC rustig verder aanmodderen en de publieke opinie, zoals voorheen, blijven beliegen en bedriegen alsof er geen radioactief vuiltje aan de lucht is en de klassieke pers speelt dat spelletje slaafs mee !

Dat een nucleair inspecteur de meest elementaire regels niet respecteert hebben we met ons dagnieuws onlangs aangetoond, zelfs wanneer ze samenwerken met AVN loopt het nóg mis.

Lees hier het rapport van de CBZ van 18 april 2007  CBZ     
 
 Verbeeck Erik
 Hoofdredacteur
Laatste update ( 01 september 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.