Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926713





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lotenhulle: Gevaarlijke elektrische aftakking nu ook gemeld aan Auditeur.
22 december 2020
Aannemer verplaatste zelf laagspanningsaftakking in plaats van Fluvius.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.861.900
Lotenhulle 22 december 2020.

Na het waarschuwen van het onverantwoordelijke gemeentebestuur van Aalter en hun politie die wel degelijk bevoegd is, het TWW die geen tijd heeft en het parket van Gent dat met de melding geen blijf weet, werd nu het Arbeidsauditoraat van Gent via e-mail geïnformeerd. We hebben ook een journalist van VTM geïnformeerd, daarbij uitdrukkelijk gezegd dat het niet over Morsum Magnificat gaat en dat we niet voor de camera willen verschijnen. We zijn benieuwd of VTM ook aan dit onderwerp aandacht zal besteden en de laksheid van het systeem in de aandacht zal durven en vooral mogen brengen.



Die aftakking is wel degelijk op het laagspanningsnet aangesloten en onder spanning.

Lotenhulle ten voeten uit.

Toen deze redactie aan de aannemer probeerde diets te maken dat het ondeskundig verplaatsen van zo'n muurijzer met de aftakking erop, zeer gevaarlijk is, personen aan zo'n aftakking al geëlektrocuteerd werden, reageerde de aannemer niet geplaagd door enige kennis: "elektrocutie, dat kunnen ze mij maar één keer lappen "! Een ander persoon -doet hier niet ter zake wie- reageerde " als de hemel op onze kop valt zijn we ook dood ". Dit is de mentaliteit en de IQ-waarde in Aalter ten voeten uit.

De achterkant van de aftakking zoals de aannemer ze verplaatst heeft. De bevestigingsklem van de BAXB hangt te bengelen - linkse klem - de andere is van de kabel-tv.

Nog iets anders dan Covid-19?

We hebben aan de journalist van VTM de vraag gesteld of zij nog ander nieuws buiten Corona brengen, het hier ook over de veiligheid gaat waarbij die veiligheid op het openbaar domein in het gedrang kan komen. Behalve het lokaal bestuur van Aalter en hun politie, heeft de arbeidsinspectie -TWW- blijkbaar geen tijd, toch gaat het hier over een werf waar personen aan de slag zijn. Het parket van Gent reageerde met de vraag wat de bedoeling van de melding is, terwijl de melding duidelijk is! We herinneren ons een onderzoek door de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie -CDBC- die over het parket in Tongeren vertelde dat ze hun onderzoek dermate grondig hadden gedaan dat het parket de lepel voor de mond werd gehouden, ze alleen maar dienden te slikken!  

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet die door de Vlaamse Regering financieel gesteund wordt en wiens pen door de politiek wordt vastgehouden, bij Morsum Magnificat geen politieke gatlikjournalistiek of platte politieke burgemeesterspubliciteit. 

Artikel: 12-20-7936
Geplaatst: 15:09 22/12/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 24 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.