Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928630





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Roddelgazet voor de Journalistiek beslist niet over Morsum Magnificat?
07 november 2020
Na Heli Service Belgium, trekt ook Mina Asabbane haar klacht in.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.404.000
Brussel 07 november 2020. 

Morsum Magnificat in november 2020 naar 350.000 paginabezoekers 

Voor de tweede keer in enkele maanden beslist de Raad voor de Journalistiek - lees Roddelgazet ....- om over een klacht tegen Morsum Magnificat te beslissen! De eerste keer was dat over een artikel in mei 2020 over de Corona vlucht van VTM. Toen Morsum Magnificat aan Pieter Knapen -lees Pieter Schildknaap die jaren zijn broek bij de BRT heeft versleten- liet weten dat de hoofredacteur zich niet zal verdedigen bij deze pseudo journalistenrechtbank die noch onafhankelijk, noch bij wettelijk initiatief is opgericht, trok Thierry Soumagne van HSB zijn klacht in. Morsum Magnificat had wel enkele aangetekende brieven verstuurd, onder meer naar de FOD Mobiliteit. 

Mina Asabbane.

Einde augustus 2020 dient de gewiekste oplichtster Mina Asabbane klacht in over enkele artikels in Morsum Magnificat, onder andere die van 30 juni en 02 juli 2020. Ook hier heeft Morsum Magnificat aan de RvdJ laten weten zich, ook in deze met dezelfde omkleedde reden, niet te zullen verdedigen. De RvdJ ging echter verder met haar voornemen, het dossier groeide uit tot 76 MB data.

Hoorzitting.

De RvdJ zou op 05 november 2020 om 10u. een videoconferentie organiseren, uitnodiging waarop Morsum Magnificat ook niet reageerde. Op 03 november 2020 laat Pieter Knapen met een mail van 09:58u weten, dat Mina Asabbane de klacht heeft ingetrokken en de RvdJ geen uitspraak zal doen!

Voor de tweede keer op een rij stopt de RvdJ de beslissing. Waarom?

Waarom geen beslissing !?

Het is niet frappant dat de RvdJ twee keer na elkaar na een klacht tegen Morsum Magnificat stopt en geen beslissing neemt en publiceert. Het is de bedoeling van de RvdJ om Morsum Magnificat aan de schandpaal te nagelen en uitspraak tégen de hoofdredacteur te kunnen publiceren. Wellicht hebben de leden van de RvdJ niets kunnen vinden om tot hun snode daad te kunnen overgaan. De Corona vlucht van VTM stinkt en de vele veroordelingen van Mina bewijzen dat ze een ziekelijke oplichtster is. 

Qualicura.

Ergens in haar verklaringen zegt Mina dat Qualicura haar levenswerk is, maar het is gewoon een platte verderzetting van haar oplichterspraktijken, Morsum Magnificat komt daar asap op terug, ook met vragen over de advocaat die documenten opstelde voor de aanstelling van een bijkomende zaakvoerder K.S., een vergadering die geantidateerd werd, dus een vals document werd opgesteld, en primo; K.S. zelfs niet in België was op de dag dat de zogenaamde vergadering plaatsvond, secundo; Mina in de gevangenis was opgesloten. 

Meer ANDER NIEUWS volgt asap , we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel n°: 11-20-7890
Geplaatst: 17:52 7/11/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.