Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928630





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat overbelast zelfs met klachten uit de Filippijnen.
06 november 2020
Terwijl de failliete Staat de boel plat legt is deze redactie overstelpt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.390.000
Redactie 06 november 2020. 

Terwijl het op de Steenweg op Deinze opvallend rustig is, Bpost alweer een dag de deur heeft gesloten, de failliete Staat het geld langs deuren en vensters buiten gooit, draait Morsum Magnificat op volle toeren. Aangezien het systeem meer en meer faalt, het de grootste moeite kost om de besturen te doen bewegen, nemen de administratieve taken van Morsum Magnificat die momenteel zonder advocaat bij vier rechtszaken is betrokken, toe. De werking van het land gaat steeds meer bergaf, de productie daalt en de ambtenarij faalt steeds meer. België gaat dezelfde weg op als de Filippijnen waar twee Belgische bedrijven de hoofdredacteur in 1996 opdracht hadden gegeven om fabrieken voor voorgespannen betonpalen op te starten .... De schriftelijke opdracht van 18 september 1996 werd nooit gerealiseerd, er werd geen dollar, geen frank betaald, erger de hoofdredacteur werd er ernstig ziek en werd door de nv G.Champagne niet verzekerd!
 
Filippijnen.

Morsum Magnificat ontvangt zelfs nieuws uit de Filippijnen, daar zou er ook te veel aandacht geschonken worden aan Corona, een Belgische lezer van Morsum Magnificat schrijft "  Afgelopen zondag een super tyfoon in de Filippijnen , dood en vernieling geen woord in de pers, enkel  covid en verkiezingen ", einde citaat. Onze lezer stuurt een link naar youtube over de supertyfoon  Roby https://youtu.be/JxLmnCRRV2Y



Foto links : Morsum Magnificat was in 1996 in Manilla voor een technische opdracht maar kwam daar al snel in conflict met corrupte ondernemers. De foto toont het elektrische net in Metro Manilla.
Foto rechts : Dit zijn arbeiders op een stelling aan de gevel van een kantoorgebouw, over veiligheid spreken ze daar niet! 

Meer ANDER NIEUWS volgt asap , we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. -

Artikel n°: 11-20-7889
Geplaatst: 15:47 6/11/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 06 november 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.