Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926705





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter: Morsum Magnificat Start individuele acties gevaarlijke openbare elektrische netten.
01 november 2020
Intimidatie door burgemeester Pieter De Crem vraagt nieuwe acties veiligheid in Aalter.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.327.300
Aalter 01 november 2020.   

Tweede individuele actie 

Actie MM20101014

01 November is de dag dat de doden herdacht worden, Morsum Magnificat verwijst naar de slachtoffers van de gevaarlijke openbare elektriciteitsnetten en vooral de aftakkingen naar abonnees die levensgevaarlijk zijn, ook in Aalter. Eén maand na de melding MM20091007 aan het Aalterse beleid van een onstabiele elektriciteitpaal in de Braamstraat en te laag hangende kabels, ontvangen we van het bestuur van Aalter, meer dan een maand later, op 23 oktober 2020 een antwoord van Pieter De Crem dat uitpuilt van intimidaties en onzin dat het AREI zou zijn afgeschaft! Erger is dat het bestuur van Aalter van mening is dat wat wij aankaarten niet het algemeen belang zou dienen, dat is een door deze redactie in twintig jaar nooit gezien vertoon van een bestuur.

Nu individueel waarschuwen.

Morsum Magnificat heeft zich nog nooit laten intimideren, dat zal ook nu zo zijn. De hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever heeft zijn deskundigheid in de conformiteit van elektrische installaties, zelfs reeds als officieel aangesteld Expert tegen Electrabel bij een elektrocutie, gaat nu in de straten waar gevaarlijke situaties te zien zijn, de bewoners van de aangesloten woningen op dat net, individueel inlichten. De hoofdredacteur heeft reeds lang genoeg bewezen, ter zake te kunnen oordelen en heeft van het beleid in Aalter geen lessen te leren! 

Malsemstraat Aalter

De eerste actie zal mede een rapport over een onstabiele elektriciteitspaal in de Malsemstraat gevoerd worden, Morsum Magnificat zal met een document LS20103110 en verwijzend naar het AREI, dat in tegenstelling wat Aalter beweert nog wel degelijk bestaat en ook op Aalter van toepassing is, het gevaar aantonen. De bewoners wordt geadviseerd hun verzekeraar op de hoogte te brengen. Maar helaas sluiten verzekeraars ook maar al te vaak de ogen voor dergelijke risico's, maar wanneer er een brand wegens elektrische oorzaak van de aftakking ontstaat, dan gaan de poppen maar eerst aan het dansen.

Erik Verbeeck  haalde - ook al staat zijn naam niet in het vonnis - de zienswijze van de parketexpert, de politie en de expert van Eandis onderuit !

Brand wegens kortsluiting in toevoerleiding.

In een nieuw artikel analyseert de hoofdredacteur van Morsum Magnificat - die de deskundige adviezen aan advocaat David Gailliaert leverde -, de rol van de politie en de deskundige van Eandis. Morsum Magnificat zal aantonen dat wanneer er zich een probleem met zo'n gevaarlijke aftakking voordoet, de verdeler en de DNB de bal naar mekaar toespelen en er nog een aannemer in vrijwaring bij betrekken. 

Mistgordijn.

Als het tot een rechtszaak komt, zal de schuldige intercommunale, hier IVERLEK - voor regio Aalter is dat IMEWO - een mistgordijn optrekken, hier het bewijs daarvan in pagina 4-5-6 van het vonnis van 03 november 2016, vonnis dat volledig ten nadele van IVERLEK werd uitgesproken! IVERLEK heeft dat te danken aan de technische steun aan de gedupeerde van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat.

Meer volgt nog asap met verwijzing naar andere ongevallen en branden waar Experts de pen van hun broodheren hanteren, we zijn de gazet niet, worden nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel n°: 11-20-7886
Geplaatst: 9:56 1/11/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 08 december 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.