Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925781





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
24 oktober 2020
TSCHELDT Publiceerde teksten van de Rotselaarse Professor PDH die onwettigheid zouden aantonen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 6.247.400
Brussel 24 oktober 2020

Op 23 oktober 2020 werden in het Staatsblad de nieuwe coronamaatregelen gepubliceerd, het "systeem" en haar handhavers -de slippendragers ervan- kunnen nu weer aan de slag. Echter het Antwerpse TSCHELDT brengt in haar artikel van vandaag, 24 oktober, een aantal artikels waaruit de onwettigheid zou blijken. "Ministeriële besluiten om verspreiding coronavirus te beperken zijn onwettig", kopt TSCHELDT

Professor PHD.

Luc Lamine uit Rotselaar is een op rust gesteld Doctor in de Rechtsgeleerdheid die het "systeem" al terdege de stuipen op het lijf joeg, maar daarvoor ook de rekening gepresenteerd kreeg. Lamine blijft zich ook inzetten om wetten te ontleden, de rechtse politiek van de nodige teksten te voorzien en, zoals nu ook blijkt, dat via TSCHELDT publiek te laten maken. In september 2018 deed Luc Lamine zijn beklag bij deze redactie twee jaar pro bono voor het Vlaams Belang aan een conclusie van vijfhonderd pagina's te hebben gewerkt en uit frustratie die teksten aan Morsum Magnificat ter publicatie toestuurde. Lamine weet als gewezen Prof van de KU-Leuven als geen ander de wetten te ontleden en te laten gebruiken, we geven toe dat Lamine wel vaak gelijk heeft, maar het ook dito niet krijgt.

De weerstand groeit.

Aangezien "het volk" in dit land overwegend wegens "hand- en spandiensten" gedwee het juk van de opgelegde maatregelen draagt, wordt er in België heel weinig weerstand geboden, maar in Nederland gaat het protest heel wat verder. Zo willen advocaten de WHO aanklagen wegens misleiding over de pandemie, dat schrijft 9ForNews in haar artikel van 22 oktober. In een artikel van 23 oktober brengt datzelfde 9ForNews het nieuws dat 45 artsen de Nederlandse regering juridisch willen aanpakken. 


Luc Lamine alias Diogenes met de lamp in 2007

De "Miljardendans".

Journalist Alexander Penasse, een unieke beroepsjournalistieke nagel in de doodskist van het coronasysteem, publiceerde op 22 oktober 2020 een artikel waarbij Bill Gates in beeld komt die in februari 2017 gesprekken had en de hand kon schudden met Charles Michel, ook Alexander De Croo mocht daar niet ontbreken. Helaas is dit, voor zover bij Morsum Magnificat bekend, de énige beroepsjournalist die op dat niveau durft te publiceren, hij zal het geweten hebben en wordt niet meer toegelaten voor de persconferenties in de bunker!

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook nergens financieel gesteund en we hebben evenmin een politieke kleur. 

Artikel: 10-20-7862
Geplaatst: 13:39 24/10/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 24 oktober 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.