Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925790

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat noteert binnen enkele dagen 6 miljoen paginabezoekers.
18 september 2020
Hartelijke dank aan zij die ons doneren en foei aan zij die gratis de ogen komen spoelen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.992.100
Brussel 18 september 2020

Nog vr het einde van de maand september 2020 bereiken we zes miljoen paginabezoekers, het aantal schommelt dagelijks rond de 2.500, mocht Morsum Magnificat zich qua capaciteit vergelijken met TSCHELDT, dat minstens 14 medewerkers heeft, dan hadden we nog meer bezoekers dan de ondertussen overbekende Antwerpse satirische website. Bovendien heeft Morsum Magnificat geen betalende abonnees, iedereen kan vrij en zonder te betalen binnen en zich gratis bedienen. Waar vindt men dat nog in deze tijden? Af en toe, zoals deze week, ontvangen we een donatie van enkele tientallen euro's, dat is niet veel, maar alle beetjes helpen.

Voor de kar.

We moeten bij deze toch waarschuwen; wie denkt Morsum Magnificat voor de kar te kunnen spannen zou wel eens van een kale reis kunnen terug komen. Als u hier anderen komt aanklagen, maar zelf veel te verbergen heeft, moet u bij Morsum Magnificat wegblijven. Morsum Magnificat is strijder tegen corruptie, incompetentie, machtsmisbruik en fraude, en dat er heel veel sociale en fiscale fraude is, is een feit. Door het coronacircus wordt het verschil tussen arm en rijk steeds groter, nu zelfs ook binnen de middenklasse. Morsum Magnificat heeft haar bezigheid, we hebben om bezig te blijven zelfs geen persconferenties nodig, dat zijn tegenwoordig "Webinars" geworden, journalisten worden op die manier dus aan hun computer genageld.Redactie MM, neen, we zijn DPG media niet en neen we luisteren ook de politie niet af, wat een eerste inspecteur- ke- van de PZ Aalter aan het parket mogelijk suggereerde. De hoofdredacteur is als radio amateur on4cw mede radiotelegrafie wel actief op de "korte" golven. 

Even ter plaatse rust.

Morsum Magnificat zit nu even in een lagere versnelling, we puilen uit van het redactiewerk, we draaien nog steeds 7/7, maar af en toe, zoals nu, aan een lager tempo.

Meer volgt, we zijn de gazet niet, we worden niet gefinancierd en we hebben ook geen enkele politieke binding/kleur.

Artikel 09-20-7832
Geplaatst: 18:54 18/09/2020

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 18 september 2020 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.