Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928830





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Comité P en al de rest: Eén pot nat.
02 september 2020
Welke kleine garnaal zal in de zaak Chovanec in de kraag gevat worden?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.956.500
Redactie 02 september 2020.

Dat er over het Comité P -lees Comité politiek- in dit dossier ook vragen worden gesteld, verwondert deze redactie zeker niet. Het meest opmerkelijke dossier waarvan deze redactie over heel wat materiaal over dat Comité beschikte, is dat van de "Klokkenluiders van HaZoDi", een gigantische kluif voor het Comité P, waar zaken, ten nadele van de korpschef Michel Beckers, maar ook fraude rond Rodolphe V., onder de mat werden geveegd en dat is niet niks. Dat het vertrouwen van de weduwe van slachtoffer Chovanec in het Belgische systeem totaal zoek is, is tekenend maar ze heeft ook overschot van gelijk wanneer zij zegt dat ze mekaar beschermen. Een burger die zijn huis tooide met een hakenkruis kreeg een jaar cel, een politie-inspecteur in functie die een Hitlergroet brengt laat men ongemoeid! 

De klassieke pers.

Ondanks het feit dat de klassieke pers via het sensationeel uitbrengen van de beelden de kat de bel heeft aangebonden, zal de weduwe nog moeten ervaren dat zij door die sensatiemedia schromelijk voor de kar wordt gespannen en dat de klassieke media haar misbruikt, de klassieke pers bestaat immers uit niets minder dan de dragers van het systeem die garen gaat spinnen uit de ellende van de weduwe van Chovanec en hun kind maar dat zal zij ooit nog wel ervaren. Bovendien, de klassieke pers mag geen eigen mening hebben, ze moeten het woord verkondigen van het systeem.     

Comité P.

De meest recente ervaring met het Comité P, is de affaire in Rillaar waar de politie van Aarschot haar boekje -bewezen- te buiten is gegaan, maar waarvoor het Comité de ogen sloot, nogal wiedes, de korpschef in Aarschot Van Thienen is de echtgenoot van Rechter Stinkens, de mediageile politierechter en de baas van het Comité P .... moet er nog zand zijn? Het Comité P heeft, nu er een nieuw element over de aanwezigheid "rechtse" elementen binnen de politie  er nog een jobke bij, dachten wij dan niet dat dat al het geval was bij de Bende van Nijvel? Het "Volk" moet haar ogen open doen in plaats van zoals zij die in het gareel lopen - zoals de paarden - kleppen op de ogen hebben gekregen. The Brussels Times schreef over deze nieuwe toestanden bij de federale politie.

Meerdere bewijzen.

Morsum Magnificat heeft nog veel meer bewijzen dat de controle op de politiediensten, niet alleen het Comité P maar ook de AIG, hun taak niet kunnen, niet willen of niet mogen doen. Veertig jaar geleden was een baas van het Hoog Comité van Toezicht -Erow- ook al iemand met een uitgesproken politieke -CD&V- strekking en politiek is rot tot op het bot. 

Parket.

Het voorbeeld van een dossier waarbij Morsum Magnificat al tien maanden onderwerp is van een onderzoek rond een nauwelijks zichtbare antennespriet, geeft een idee waarmee een parket zich maanden kan bezighouden! Verder worden zaken door het parket tijdens het coronacircus met bekwame spoed behandeld, maar ernstige zaken waar wat kennis van zaken mee gemoeid is en waarvoor het parket wegens gebrek aan knowhow al te snel op deskundigen beroep moet doen, worden minder vaak aangepakt. Dan hebben we het nog niet over de klassenjustitie gehad. 

Meer volgt wellicht niet, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd.

Artikel 09-20-7806
Geplaatst: 21:18 2/09/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 03 september 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.