Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928830





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mina Asabbane al in 2008 door RIZIV betrapt en in 2011 in beroep veroordeeld-Update2
01 september 2020
Na klachten tegen Rechters, boekhouder, advocaten, nu tegen Morsum Magnificat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.966.500
Redactie 01 september 2020.

-- Update 2
RIZIV Ambtenaar -looser-  blijft Morsum Magnificat belagen.

De RIZIV ambtenaar Patrick Bruynseels uit Bekkevoort, die wegens verloren processen nog meer dan drieduizend euro onder meer aan MORSE-Press Vof verschuldigd is, blijft sindsdien, en dat nu al 12 jaar, diens gal over Morsum Magnificat spuwen. De ex van Bruynseels, Rita, werkte in 't zwart maar ze stempelde ook zodat zij meer verdiende dan de RIZIV ambtenaar én ze had bovendien ook nog stiekem een minnaar! Bruynseels geeft commentaar op de cassatiezaak van Mina Asabbane en hij kraamt weer de grootste onzin uit, Mina's advocaat geloofde zelf niet in de cassatiezaak, dat liet Mina al in september 2019 aan Morsum Magnificat weten -inzet-. Niet Patrick Bruynseels, maar Morsum Magnificat kan over die zaak, maar ook over zijn onfrisse zaakjes met Rita, met kennis van zaken schrijven.

Niet alleen de Staat.

Rita naaide met zwartwerk, terwijl ze stempelde, niet alleen de Staat een oor aan, maar ook haar "Patje" want bij zijn afwezigheid om te gaan "quizzen" sprak ze af met haar minnaar, Morsum Magnificat brengt dit nu omdat Patrick, alias Patje, Morsum Magnificat genoeg belasterd heeft.   



SMS van Mina van 17 september 2019 om 16:58u waarin ze stelt in cassatie weinig kans te hebben. 



Chat van Rita over wat zij, plus wat dop, verdiende 



Chat van Rita van 31 november 2007 om 08:03u over de stiekeme afspraken met haar"minnaar". Als Morsum Magnificat de schuld in haar schoenen krijgt geschoven van de problemen tussen de twee, dan leveren we hier het bewijs dat er andere redenen waren en dit is niet het énige bewijs waarover we beschikken.

-- einde update 2
16:39 6/09/2020


-Update 1
RIZIV lekte informatie van Morsum Magnificat.

Uit een bijlage van de klacht van Mina Asabbane bij de RvdJ, blijkt nu, dat een advocate van het RIZIV informatie van Morsum Magnificat aan de advocaten van Mina -Eska-Law- heeft doorgespeeld. We moeten ons nu de vraag stellen hoe het mogelijk is, dat Mina Asabbane tot op heden en dat sinds 2008 nog kan doorgaan om het RIZIV in het ootje te nemen? 

- einde update 1
10:43 1/09/2020

Wie interesse heeft in het volledige Arrest van het Hof van beroep van Antwerpen van 11 juli 2019, Arrest dat ook door Cassatie werd bevestigd, kan dat hier tot 7 september 2020 downloaden : https://we.tl/t-Gm6t9SiMq6 het bestand is 28 MB, een Arrest van maar liefst 56 pagina's waarvan Mina Asabbane er slechts 3 aan de RvdJ overhandigde.

Sinds Mina Asabbane in 1997 als gebrevetteerd verpleegkundige van Regina Mundi in Genk afstudeerde, in oktober 1999 als zelfstandig thuisverpleegster in bijberoep actief werd, heeft zij een blitzcarrière gemaakt en  snel het RIZIV bedrogen, daarvoor werd ze in 2010 door de Eerste Kamer veroordeeld en in 2011 in beroep bevestigd. Het RIZIV maakte rond Mina Asabbane in 2011 een profiel over een periode van zes jaar plus één kwartaal in 2010 -inzet-, met deze gigantische cijfers loopt men in de kijker. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat het RIZIV op onderzoek zou trekken. Uit het onderzoek van Morsum Magnificat blijkt dat bovendien meer dan één familielid de kat de bel heeft aangebonden. 

Ze gaat gewoon verder.

Met haar zogenaamd levenswerk Qualicura blijkt haar modus operandi nog niet gewijzigd te zijn, nieuwe informatie bereikt deze redactie, vragen werden reeds aan het RIZIV -DGEC- gesteld. Mina Asabbane kan op geen enkele wijze, behalve als loontrekkende, haar job nog uitvoeren, toch is ze volgens de informatie bij de KBO nog zaakvoerder van Qualicura en nog Voorzitter van de vzw Domus-Curam, waarin ook een van haar patiënten is ondergebracht? 

Profiel opgemaakt door het RIZIV - Dergelijke furore en klachten van familie en medewerkers hebben het RIZIV doen wakker worden, ook de schuld van Morsum Magnificat? 

Wie moet gestopt?

Aan de RvdJ legt Mina Asabbane uit, dat Morsum Magnificat moet gestopt, maar zou het niet eerder het geval moeten zijn met de zelfstandige Mina Asabbane die het RIZIV, dus de belastingbetaler al meer dan 12 jaar oplicht, dat kan van Morsum Magnificat niet gezegd worden. Morsum Magnificat heeft Mina Asabbane wellicht te lang het voordeel van de twijfel gegeven, misschien is dat de fout die deze redactie dan heeft gemaakt.

Mina op 26 september 2013 in haar stulpje aan Ter Boekt te Genk waar de deurwaarders toen reeds af en aan gingen.

De hoede van de kinderen.

Als onze informatie klopt, wordt op 7 september bij de rechtbank in Turnhout de zaak over de hoede van de kinderen behandeld, hopelijk krijgt de Rechter inzage het artikel in Morsum Magnificat 298-05 over haar voornemens einde december 2019, informatie waarmede het parket tot aanhouding is overgegaan, het zal voor Mina ook wel de fout van het parket zijn geweest.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd.

Artikel 09-20-7804
Geplaatst: 7:34 1/09/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 06 september 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.